2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

187 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یک لکه خون خیلی خفیف دیدم بعد گذشتت 1روز ازلکه و عقب افتادن پریودیم رفتم ازمایش خون منفی بود بتا 2بود بعد الان 3روز گذشت پری نشدم ولی بشدت زیر دلم و دورناف وتخمدانم تیرمیکشه الان لکه خون دیدم میشه بارداری خارج رحمی باشه. قبلا کیست اندومتریوز عمل کردم لطفا کمکم کنین نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی ازمایش خون منفیه دیگه چه خارج رحمی؟

من سه سال پیش خارج رحم گرفتم روز موعد پریودم بی بی چک مثبت همه چی اوکی بعد ده روز لکه بینی درد شدید سمت چپ شروع شد بعدم که رفتم سونو معلوم شد حارج از رحمه

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
خب وقتی ازمایش خون منفیه دیگه چه خارج رحمی؟ من سه سال پیش خارج رحم گرفتم روز موعد پریودم بی بی چک م ...

اخه توسایت نوشته بالای 4روزبایدازلانه گزینی بگزه من فردای روزی که لک بینی داشتم رفتم ازمایش

اخه توسایت نوشته بالای 4روزبایدازلانه گزینی بگزه من فردای روزی که لک بینی داشتم رفتم ازمایش

خب بزار یکی دوروز  از موعود پریودت بگذره بی بی چک بزن فعلا درگیر نکن ذهنتو

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
خیلی ببخشین رنگ خون قرمز شدید بود؟ 

رنگش با پرویودی  فرق داشت روشنتر بود

باید تو همون آزمایشگاهی ک آزمایش اولت رو دادی یبار دیگه آزمایش بدی...ببین تو سری دوم بالا رفته یا نه.اگه بالا رفته و قطعی مثبته ک هیچ...فبه المراد...اگر نه ریز ریز داره میره بالا مثلاشده ۵۰ یا ۱۰۰ اون خارج رحمیه...