فکرکنم یه مادرشوهرخوب داری که بادل خوش حرف میزنی
بله کاملاحرفت درسته بایدجواب بدی وباخوبی داد ومثبت نگرباش
ولی من ۲سال تحمل بدیشوکردم یه خوبیای جزئی هم داره ولی تبعیضاش بیشتر بود درصورتی که مادرمن باعروساش اینکارارونمیکنه
انقدری که من درحقشون لطف کردم اونانکردن
ببین دوست عزیز خواهرشوهرم بستری شد پاشم شکسته بود من رفتم بیمارستان دنبال کاراش ۷ماهه بودم چقدردل نگران براشون غذامیبردم یک هفته موندخونم مادرشوهرم کمکمم نمیکرد ازدرد کمرمیمردم رفتم دکتر گفتن بایدبستری شی خیلی استرس داشتی مسمومیت بارداری ودفع پروتئین فشاربالا۱۶ تا۱۸
من تک عروسم همسرم براشون خونه خریده برامادرش طلاخریده یکبارنیومدن بیمارستان ملاقاتم یک هفته بستری بودم گفتم عیب نداره
زایمان زودرس داشتم اولین نوشون اونم عشق پسر ۳روزم بستری شدم نامرد نیومد دیدنمون گفت میاین خونه میبینیمتون ولی اگ دخترش باشه اینارومیکنه؟اگه انصاف داشته باشی به این میگن مادر؟ویاربارداری داشتم به اش رشته
توخونش پخته بودبرام نمیاورد خودم میگفتم مامان بیارین دلم میخواد میگفت زن باردارویارنمیکنه😳😳 ولی خودش دم به دقیقه میگفت من هوس بامیه وفلان کردم
پس فرق نیس وبی اهمیتی چیه؟
چندبارگفتم مامان من مثل دخترشمام غیرمستقیم میگفت عروس فلان وبهمان
منم براهمیشه قیدشوزدم
فقط ازمون میکشید وحمالی میخواست
هیچکس بدش نمیادبامادرشوهر درحال صلح وصفا باشه ازخدامونه محبت کنیم وخوب باشیم ولی سوار ادم میشن بایدخط قرمز کشید
من وامثال منم یه دختریم باهزارامیدوارزو قرارنیس به ماظلم کنن چطور برادختراشون خیروخوبی میخوان ولی ما...