2777
2789
عنوان

چرا خب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 78 پست
عزیزم من مادرشوهرم خوبه یعنی میتونم بگم کفه خوبیاش سنگین تر از کفه بدیهاشه  ولی اینو در کل میگ ...

منیژه ام باید میگفت مادر من ما جفتمون دخترتیم حالا دست اون دخترت خراب بشه یا این دخترت ... دلت نمیاد ک بشین دستکش بدم خودت انجام بده تا دخترات دستاشون خراب نشه😜

باز خوبه میدونه لازمش میشی😁😁😁

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ببین من میگم مثلا همین مهمونی و فکر کن مامانت گفته بود ... توام گرفتی خیلی خوش گذشت الان ازش ب عنوان ...

خوب مامانم هیچوقت انقد بیرحم نبود که یه هفته بعد زایمانم منو مجبور کنه یه مهمونی بگیرم که انقد سرپا باشم به خونریزی بیوفتم بعدشم بهم گفت فیلمشه گفت من سه روز بعد زایمانم مهمونی گرفتم تو هم باید بگیری در این حد 

مهمونی اصلا خوشی نداشت که بخوام بهش فکر کنم کلش درد بود

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تو حساس شدی.... ۱وقتایی بشین باهاش دردودل کن بگو مامان میشه اینجوری نگین خب من میخوام خودم اینج ...

انقدر که محبت میکنه جایی برا من نمیزاره.مشکلمم اینه که مغازه شوهرم نزدیک خونشونه هر بار کارش تموم میشه زنگ میزنه میگه اول بیا ناهار یا شام یا چایی بخور بعد برو پیش زنت.شبا کارش تا ۸/۳۰طول میکشه میره میشینه پیش اونا حرفو شامو این چیزا ۱۰ میاد خونه.جای اینکه به پسرش بگه برو پیش زنت دختر جوون تنهاس توخونه

عزیزم بهت بر نخوره ها ولی شما عروسی و اصلا جایگاه دختر با جایگاه عروس متفاوته (نمیگم خوبه یا بده، "م ...

درسته شاید هیچوقت قلبن و جانن نشه ولی میتونن با رفتار این و بفهمونن بهم تا کم کم این تو مغزشون شکل بگیره ... اون ۱دختر جدید یا ۱پسر جدید 😊

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

[QUOTE=97510426]استارتر این حرف و زدن چون معمولا عروسا برای خانواده شوهر و به رهبری مادرشون شمشیر رو از رو میبندن،  بله درسته ولی خوب این حرف هم منطقی نبود درست مثل اون حرف من که گفتم عروس مثل دختر باشه 

مادر جایگاهش خیلی بزرگتره قابل مقایسه با مادر شوهر نیست و نخواهد بود البته مادرشوهرا هم برای بچه های خودشون مادرن و جایگاهشونو دارن 

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

بهم برنمیخوره اصلا هم توقع نداشتم و ندارم که مادرشوهر من رو مثل دخترش بدونه ولی وقتی استارتر میگه عر ...

بله نمیگیره ...

من تو جواب اون دوستمونم گفتم باید حدااقل فکر کنیم اصلا توهم بزنیم فلانی دختر جدیدمه... فلانی مادرجدیدمه... این توهم خودش خیلی مشکلات و حل میکنه

خوب مامانم هیچوقت انقد بیرحم نبود که یه هفته بعد زایمانم منو مجبور کنه یه مهمونی بگیرم که انقد سرپا ...

عزیز دلم..

ان شاالله ک از این ببعد تو همه جا فقط خاطره خوش برات بمونه

انقدر که محبت میکنه جایی برا من نمیزاره.مشکلمم اینه که مغازه شوهرم نزدیک خونشونه هر بار کارش تموم می ...

خب افرین همینا رو بهش دوستانه بگو... 

ب شوهرت مثلا ساعت ۸زنگ بزن بگو میری اونوری منم اماده ام بیا منم ببر... یا بگو من میرم اونجا توام بیا. از در اومد تو بپر بوسش کن بهش محبت کن بگو انقدر میای اینجا گفتم از این ببعد بیام اینجا ک خستگی کار و از تنت در بیارم ... یا بیا خونه خستگیت ک در اومد میاییم اینجا... تو شوهرت و ب راه بیار اون از مادر دل بکنه مادرم مجبور میشه راحتش بزار

[QUOTE=97510426]استارتر این حرف و زدن چون معمولا عروسا برای خانواده شوهر و به رهبری مادرشون شمشیر رو ...

بله درسته... 

ولی من خیلیا رو دیدم مادرشوهر دقیقا مادربراشون شایدم بهتر...

من کسی رو میشناسم ک مادرش بخاطر ازدواجش از خونه انداختش بیرون... مادرشوهر براش جهاز خرید خونه خرید ماشین خرید... میبردش گردش میبردش خرید دقیقا عین مادر... دوستم همیشه میگه از خدا جز سلامتی مادرشوهرم چیزی نمیخوام 

خب افرین همینا رو بهش دوستانه بگو...  ب شوهرت مثلا ساعت ۸زنگ بزن بگو میری اونوری منم اماده ام ...

عزیزم شما یا مادر شوهر نداری یا عمته یا خالته یا فامیل نزدیک.مادر شوهرا در مقابل حرفای عروس هر چندم آروم و محترمانه واکنش خوبی ندارن.

برم بگم میخوام به شوهرم محبت کنم اجازه بده دیگه نگامم نمیکنه.مشکل مادر شوهرمم اینه به شدت زود رنجه

عزیزم شما یا مادر شوهر نداری یا عمته یا خالته یا فامیل نزدیک.مادر شوهرا در مقابل حرفای عروس هر چندم ...

مادرشوهر دارم الان ۹ساله😁😁😁 فامیلم نیست ... اصلا ۲تا قومیت جداییم... ما ترک ، اونا کرد...

تو تاپیک زندگیم نوشتم چی بچیه...

فقط مادرشوهرم و عین مامانم دوستش دارم...‌همیشه هرچی ناراحتم کرده بهش گفتم و هرچیم خوشحالم کرده گفتم... کلا عین مامانم باهاش تا میکنم 😊

ببین هواسش نبوده اگه از کنارش راحت رد میشدی تو فکرت نمیموند... فکر کن مامانت برای تو لقمه میگرفت بر ...

فکرکنم یه مادرشوهرخوب داری که بادل خوش حرف میزنی

بله کاملاحرفت درسته بایدجواب بدی وباخوبی داد ومثبت نگرباش

ولی من ۲سال تحمل بدیشوکردم یه خوبیای جزئی هم داره ولی تبعیضاش بیشتر بود درصورتی که مادرمن باعروساش اینکارارونمیکنه

انقدری که من درحقشون لطف کردم اونانکردن

ببین دوست عزیز خواهرشوهرم بستری شد پاشم شکسته بود من رفتم بیمارستان دنبال کاراش ۷ماهه بودم چقدردل نگران براشون غذامیبردم یک هفته موندخونم مادرشوهرم کمکمم نمیکرد ازدرد کمرمیمردم رفتم دکتر گفتن بایدبستری شی خیلی استرس داشتی مسمومیت بارداری ودفع پروتئین فشاربالا۱۶ تا۱۸

من تک عروسم همسرم براشون خونه خریده برامادرش طلاخریده یکبارنیومدن بیمارستان ملاقاتم یک هفته بستری بودم گفتم عیب نداره 

زایمان زودرس داشتم اولین نوشون اونم عشق پسر ۳روزم بستری شدم نامرد نیومد دیدنمون گفت میاین خونه میبینیمتون ولی اگ دخترش باشه اینارومیکنه؟اگه انصاف داشته باشی به این میگن مادر؟ویاربارداری داشتم به اش رشته

توخونش پخته بودبرام نمیاورد خودم میگفتم مامان بیارین دلم میخواد میگفت زن باردارویارنمیکنه😳😳 ولی خودش دم به دقیقه میگفت من هوس بامیه وفلان کردم

پس فرق نیس وبی اهمیتی چیه؟

چندبارگفتم مامان من مثل دخترشمام غیرمستقیم میگفت عروس فلان وبهمان

منم براهمیشه قیدشوزدم

فقط ازمون میکشید وحمالی میخواست

هیچکس بدش نمیادبامادرشوهر درحال صلح وصفا باشه ازخدامونه محبت کنیم وخوب باشیم ولی سوار ادم میشن بایدخط قرمز کشید

من وامثال منم یه دختریم باهزارامیدوارزو قرارنیس به ماظلم کنن چطور برادختراشون خیروخوبی میخوان ولی ما...

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
مادرشوهر دارم الان ۹ساله😁😁😁 فامیلم نیست ... اصلا ۲تا قومیت جداییم... ما ترک ، اونا کرد... تو تاپ ...

خب دیگ

ماهمسایه کردداریم انقدرمهربون وباصفاس هرسری برم همش به آغوش میکشه کرداعروس دوستن

بله درسته...  ولی من خیلیا رو دیدم مادرشوهر دقیقا مادربراشون شایدم بهتر... من کسی رو میشناسم ...

این مادرشوهررو رو تخم چشمش بایدگذاشت

واسه مادنبال عیب وایراده فقط که نمیتونه بگیره