2777
2789
عنوان

چای ساز...

118 بازدید | 14 پست

به نظرتون این چای ساز که عکسش رو گذاشتم قشنگ تر هست یا اون چای سازها که قبلا بود که قوری کنارش هست و اکثرا دارن؟... میخوام برای جهیزیه بخرم میگن اینا جدید اومده...

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم جفتشون قدیمی ان

نیاز نبود عکس بذاری

مارک خوب بخر فقط

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خیلی وقت هست اینا....کلا چایسازی ک کتریش پیرکس عالیه..قوری هام ک همه پیرکس هستن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چه مدلی الان جدیده؟

نمیدونم عزیزم 

مارکای معروف و اصل مثل پاناسونیک.. مولینیکس.. سامسونگ اینا خوبن مدل های جدید هم دارن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چرا کتری پیرکس خوبه؟

چون جرم نمیگیره  کلا همه چیز کامل قابل رویت

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین چای ساز های بازار و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟