2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه کم پخته تر فکر کن اینا رو بذار مراحل آخر  تو که جدا بشو نیستی اینکار زندگیتو خیلی سرد ...

به خداخسته شدم ۷سال دارم میسوزمومیسازم خونه مامانمم منوخونه خواهرشوهرم زده رفته

یعنی چی

میگی میترسم ب نام کسی کنه

تازمانی در خواست ندی  ک نمیفهمه میخوای چیکارکنی ، بعد از درخواست مهریه از طرف شما اگه اموالشو بنام کسی کنه معامله باطله و دادگاه پس میگیره

چون فرار از مهریه است

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
غلط کرده زده  پدر اینجور مردو باید درآورد

بیماری پارانوعیدداره قبول نمیکنه مشاورنمیاددس به زن داره بددله شکاکه اینبارم بخواطرفیلم س کسی که توگوشیش نگاه کرده بوددعوامون گرفت

میگی میترسم ب نام کسی کنه تازمانی در خواست ندی  ک نمیفهمه میخوای چیکارکنی ، بعد از درخواست ...

خونه به اسم خودشه ولی دررهن بانکه ۴۰ ملیون وام برداشته مهریمویکجامیدن یاتیکه تیکه

وکیل بگیرم یاخودم کاراموبکنم

بنظر من اولش احتیاج نیس وکیل بگیری چون میگی میخوای بترسونیش

پس اول خودت برو خدمات الکترونیکی اونجا مهریتو درخواست بده فک کنم همون روزم میتونه درخواست تامین خواسته هم بدی 

شاید احضاریه مهریه ت بره واسه شوهرت آدم شد 

اگه دیدی نه کار داره بیخ پیدا میکنه باز با ی وکیل صحبت کن بعد ب طلاح دید خودت اگه خواستی وکیل بگیر 

بنظر من اولش احتیاج نیس وکیل بگیری چون میگی میخوای بترسونیش پس اول خودت برو خدمات الکترونیکی اونجا ...

مهریم توسال ۹۱ ....۵۰میلیون 

الان ۱۳۶۶۰۰۰۰شده اینوبایدازکجادربیارم

بیماری پارانوعیدداره قبول نمیکنه مشاورنمیاددس به زن داره بددله شکاکه اینبارم بخواطرفیلم س کسی که توگ ...

پس با این خصوصیاتی داره واقعا سخته باهاش زندگی کنی 

بنظر من آدم ی بار زندگی میکنه پس باید خوش باشه تو زندگیش و شادی و خوشبختی حق همه هستش 

بخدا دختر عموی شوهرم تو سن۳۳سالگی طلاق گرفت مهریشم گرفت رفت مغازه خرید چن روز پیش تو اینستا دیدم ک دوباره ازدواج کرده کلا شاید کاراش ۱سال یا۲سال طول کشید ولی تو این ۲سالم اصلا غم ب دلش راه ندادا