2777
2789
عنوان

به پدرم بگم؟

162 بازدید | 9 پست

بچه ها بد دوسال متوجه شدیم که شوهر خواهرم که پسر عمه ام هست میاد میشینه پیشدومادا بدمون رو میگه و اونارو نسبت به ما و پدر و مادرم و برادرم بدبین میکنه..فک‌کنین خودش پسر عمه مونه اینکار را میکنه..دیروز یه دعوای بد داشتیم و حسابی بد شد. البته برای اون. من و شوهرم و اونو خواهرم. همه مسائل رو باز نکردیم ولی فهمید چیکار کرده. حالا که با اونیکی خواهرم همه حرف ها رو تحلیل کردیم بقیه هم رو شد. میگن به بابام بگم شاید یکم حواسش به خواهرم بود البته سابقه بابام اینه که طرف فامیل خودشه نه بچه اش...نمیدونم چیکار کنم.

ولی خواهرم گناه داره تو سختی همش شوهرش بد میگه و دعوا داره...هرچی داره از بابامه. قبلنا بیکار بود بابام بردش تو شرکت خودش.شرکت بابام جمع شد الان تو دفتر خواهرم کار میکنه.اونوقت شده اقا واسه ما بد بگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودش تذکر دادین؟ 

اره با خواهرم دعوای حسابی چندباره راه میندازه و بهش میگه شوهر من فلان گفته و... هرچی خواسته بگه میندازه گردن شوهر من. حالا این وسطم یه بار شوهرم درد و دل میکنه پیش اش اونم موضوعی بود که ما میدونستیم و.. که همسرم گفته بود من و اسو سر این‌مکل داریم اسو قانع نمیشه رفته بود دعوا که ازه خواهرت پای طلاقه من طلاقت میدم و... دیگه چون چندباره دعوا میندازه تو زندگی خواهرم اونم فکر کرده بود شوهر من گفته بهش زنگ زده بود دیگه مزاحم زندگی ام نشو... منم از خاهرم پرسیدم خیلی حزفاش برام سنگین بود رودرروشون کردم که زد زیر حرفش. .. ولی دعوای بدی بود

هرکاری میکنین حواستون باشه زندگی خواهرتون که همسر پسرعمه س آسیب نبینه

همین دیگه دیروز همه چی رو نگفتم نه به خواهرم نه به شوهرش ...ولی خواهرم گناه داره چیکار کنیم؟ نظری ندارین؟

اول یه کم روابطتو مدیریت کنید به یه بهانه ای کمتر برین بیاین که حرف پیش نیاد خواهرتون هم بره مشاور ش ...

از اول همین بوده؛ کلا مادرش که عمه ام میشه همینه عمه اش خیلی مارو اذیت کرد