2777
2789
عنوان

چهره نوزاد

3658 بازدید | 29 پست

سلام،ی سوال دارم 

من دوران بارداریم خیلی ادم بدی شده بودم،سر ی سری مساعل با شوهرم دعوام شد دیگه از همه اول ازش متنفر شدم و بدم اومد،هر از گاهی با دختر خاله ها یا ابجیم تو خیابون شیطنت میکردیم با پسرا تا اینکه ۵ ماهه شدم و ویارم نسبت ب شوهرم از بین رفت و باز عاشقش شدم اما من همزمان با خواهرشوهرم باردار بودم ک اون ی پسر داشت و من دختر،خانواده شوهرمم شدید پسری بودن ،کارم همش شد گریه و زاری و ناشکری ک من تو رو دوست ندارم نمیخوام بدنیا بیای،با خرید سیسمونی خودمو سرگرم کردم همزمان با خواهر شوهرم‌خرید میکردیم ولی من انگار میخواستم تلافی کنم ک بچخ اون دختر پسر بچه من دختر هر چیزیو بهترینش چ اینترنتی چ حظوری یواشکی میخریدم و خواهرشوهرمم ک ازم میپرسید جاشو بهش نمیگفتم،بهترین اطاق چیدم واسش بهترین سیسمونی خریدم ،بهترین جشن رو گرفتمشوهرم ی طلای گرون قیمت خرید و توی جشن بهم داد همش ب خودم مغرور شده بودم ک ب اصطلاح چشم مردمو در اوردم ،دریغ از اینکه ی لحظه فکر کنم و بگم دل خواهرشوهرم شاید شکسته باشه اما باز ته دلم از اینکه بچه دختره ناراحت بودم انقدری ک مردم حرف زیادی زدن و روی من تاثیر گذاشت،همش میگفتم دختر من زشت میشه ،دختر بچه های دور و ورمو میدیم میگفتم بچه منم زشت میشه انگار شده بود تلقین واسم چند روز قبل از اینکه دخترم دنیا بیاد توبه کردم و از خدا حواستم منو ببخشه و توبه کردم قول دادم ادم بدی نباشم از این ب بعد ،گفتم خدایا کارای من رو بچهپم اثر نزاره،الان ۵ ماهه دخترم بدنیا اومده دریغ از ی ذره زیبایی،پسر تواخرشوهرمم بدنیا اومده حسابی بور و سفید و خوشگله،الان ۵ ماهه عذاب وجدان داره مثل خوره منو میخوره همش میگم مم ادم بدی بودم نباید این کارارو میکردم،نیتمو بد گرفته بودم خیلی سختمه دارم ذره ذره اب میشم،تو رو خدا بگین ب نظرتون دلیل اینکه خدا رو برگردوند ازم چی بود 😖

عالی

قیافه بچه ب خودتون خانودتون میره دیگه.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه به پدر و مادرش میره دیگه چه ربطی داره به اخلاق مادر 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه قیافه اش به خانواده اش میره نظر خدا هم همینه نگاه کن ببین به کدومتون رفته

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بچه قیافه اش به خانواده اش میره نظر خدا هم همینه نگاه کن ببین به کدومتون رفته

سلام مسی خوبی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اصلا هرچی نگاش میکنم ب تودمون شبیه نیس،نمیگم خیلی زیباییم ولی اصلا دخترم هیچ ظرافتی نداره ،ولی پسر اون خیلی نازه من عاشق بچه ها بودم اما اصلا تو کار خدا موندم یعنی تا این حد بد بودم

عالی
سلام مسی خوبی 

خوبم عزیزم تو چطوری

همیشه توی قلبم و دعاهام هستی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

چطوری دلت میااد ب بچت بگی زشت.انقد مادرارو میبینم ک بچه هاشون ظاهر زیبایی ندارن اما اونا عاشقانه بچه هاشونو دوست دارن و از نظر خودشون بچه شون خوشگل ترین بچه دنیاست.یکم نگاهتو عوض کن.بنظرم اخلاقت عوض نشده هنوز.

خوبم عزیزم تو چطوری   همیشه توی قلبم و دعاهام هستی

ممنون عزیزم منم به یادتون هستم ❤برام بازم دعا کن یه تو راهی دارم

حالا از،بحث ژنتیک اینکه قیافه بچه به کی رفته این شکلی شده بگذریم

واقعا میشه بیخیال این بشید که هر کی بوووور و سفففففیده خوشگله؟ یه خورده معیارهاتومو برای زیبایی ارتقا بدید