میگم ک من ۱۰ روزی میشه حالت پری دارم قبلا هیچ وقت سوزش معده نداشتم الان سوزش معده گرفتم شبا موقع خواب کمردرد میشم و چند روز پیش سینه هام دردناک شدن ولی دوباره خوب شدم.من۲۸ باید پری بشم امروز ۲۵امه بیبی چک گزاشتم دوتاخط اومد ولی یکیش خیلی خیلی نازکه فقط باچشم معلوم میشه توعکس معلوم نمیشه دیروزم بیبی گزاشتم نتیجه اش یکسان بود. درضمن بگم که ترشخ هم دارم ولی نه شیری رنگ سفید رنگن حالت پنیری ک فک کنم حالت پنیری بخاطر عفونته.من قبلا یروز قبل پری ترشح داشتم بعدش پری میشدم الان ۴ روزه کمی ترشح دارم حالا میشه شما نظراتتونو بگین؟
الکی امیدوارنشو پریود اگربخوادبیاد یهو میبینی بدون هیچ علائمی اومده من چهارسال اینجوری بودم هی ...
عزیزم اخه من هیچ وقت سوزش معده نداشتم باورت میشه اصلا نمیدونستم معده کجامه بعدشم قبل پری من ترشح نداشتم یه روز قبلش یکم ترشح داشتم بعد پری میشدم الان ۴ روزه ترشح دارم
اول اینکه استرس به خودت وارد نکن بعد واسه اطمینان بیشتر فردا صبح یدونه بی بی دیگه بذار ببین جوابش چی ...
دو روز پشت هم بیبی گزاشتم نتیجه یکسان بود اولش ک منفی شدبعد ۵ دقیقه یه خط خیلی خیلی باریک ک فقط باچشم معلوم میشه عکس بگیری معلوم نمیشه.وای خیلی استرس دارم دوس دارم زودتر بفهمم اصلا نمیتونم صبرکنم واینکه بنظرت اینا علایم میتونن الکی باشن؟خیلیا میگن ما این علایم داشتیم ولی پری شدیم