2777
2789
عنوان

بارداری

136 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

میگم ک من ۱۰ روزی میشه حالت پری دارم قبلا هیچ وقت سوزش معده نداشتم الان سوزش معده گرفتم شبا موقع خواب کمردرد میشم و چند روز پیش سینه هام دردناک شدن ولی دوباره خوب شدم.من۲۸ باید پری بشم امروز ۲۵امه بیبی چک گزاشتم دوتاخط اومد ولی یکیش خیلی خیلی نازکه فقط باچشم معلوم میشه توعکس معلوم نمیشه دیروزم بیبی گزاشتم نتیجه اش یکسان بود. درضمن بگم که ترشخ هم دارم ولی نه شیری رنگ سفید رنگن حالت پنیری ک فک کنم حالت پنیری بخاطر عفونته.من قبلا یروز قبل پری ترشح داشتم بعدش پری میشدم الان ۴ روزه کمی ترشح دارم حالا میشه شما نظراتتونو بگین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی امیدوارنشو پریود اگربخوادبیاد یهو میبینی بدون هیچ علائمی اومده  من چهارسال اینجوری بودم هی الکی خوشحال میشدم بعدش ضدحال میخوردم

همه فقط توروداریم و بس..‌
الکی امیدوارنشو پریود اگربخوادبیاد یهو میبینی بدون هیچ علائمی اومده  من چهارسال اینجوری بودم هی ...

عزیزم اخه من هیچ وقت سوزش معده نداشتم باورت میشه اصلا نمیدونستم معده کجامه بعدشم قبل پری من ترشح نداشتم یه روز قبلش یکم ترشح داشتم بعد پری میشدم الان ۴ روزه ترشح دارم

نمیدونم اصلا نمیتونم صبرکنم تا ۲۸ ام یجا خوندم ممکنه بارداری نباشه توهم بارداری باشه شما نظرتون چیه

اول اینکه استرس به خودت وارد نکن بعد واسه اطمینان بیشتر فردا صبح یدونه بی بی دیگه بذار ببین جوابش چی میشه

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍
بارداری گلم 

نازگل جون جایی خوندم بعضیا حامله نیستن و توهم حاملگی میگیرن بخاطر ترشح هرمون پروژسترون.ولی من اقدام نداشتم روز ۱۴ تخمک گزاریم بوده ۱۵ام نزدیکی محافظت نشده داشتم

اول اینکه استرس به خودت وارد نکن بعد واسه اطمینان بیشتر فردا صبح یدونه بی بی دیگه بذار ببین جوابش چی ...

دو روز پشت هم بیبی گزاشتم نتیجه یکسان بود اولش ک منفی شدبعد ۵ دقیقه یه خط خیلی خیلی باریک ک فقط باچشم معلوم میشه عکس بگیری معلوم نمیشه.وای خیلی استرس دارم دوس دارم زودتر بفهمم اصلا نمیتونم صبرکنم واینکه بنظرت اینا علایم میتونن الکی باشن؟خیلیا میگن ما این علایم داشتیم ولی پری شدیم

[QUOTE=97418265]نازگل جون جایی خوندم بعضیا حامله نیستن و توهم حاملگی میگیرن بخاطر ترشح هرمون پروژسترون.ولی من اقدام ...[/QUOTE

من الان امپول پروژسترون میزنم ولی این علایم ندارم 

انشاالله بارداری

دو روز پشت هم بیبی گزاشتم نتیجه یکسان بود اولش ک منفی شدبعد ۵ دقیقه یه خط خیلی خیلی باریک ک فقط باچش ...

علائمت همچینم الکی نیس

واسه خلاص شدن از این وضعیت آزمایشو بهت پیشنهاد میکنم😊

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍