2777
2789
عنوان

کم شدن لگد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  من استراحت مطلق هم هستم  روحیه ام خیلی ضعیف شده واقعا

منم  استراحت مطلقم  سرکلاژ  شدم منم فوق‌العاده  روحی ضعیف شدم  از ضعف خودم متنفر همه رو  دیوووونه  کردم  مخصوصا شوهرم  و بیچاره مادرشوهر و مامام

اخی  خیلی استرس دارم نمیدونم چطور خودمو آروم کنم

این روزها میگذره وقتی بهشون فکر کنی فقط افسوس میخوری چقدر به خودت و بچه فشار اوردی 

میدونی چرا ذهنتو داری میخوری ؟چون بیکاری مشغله ذهنی نداری برا خودت و ذهنتو زوم کردی رو بچه کتاب بخون بافتنی براش بباف روال عادیتو طی کن اگه دعا ارومت میکنه دعا کن مهمتر از همه تنها نمون دور ورت ادم باشه خونه مادرت برو دوستی کسی بیاد میشت خلاصه تتها نمون تو جمع باش وقتی ادم تنها هست مجال فکر به مسخره ترین چیزها رو هم داره که در حالت عادی ذهنتم بهش خطور نمیکنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
منم  استراحت مطلقم  سرکلاژ  شدم منم فوق‌العاده  روحی ضعیف شدم  از ضعف خودم ...

منم دقیقا

دقیقا کپ خودتم

ولی مادر شوهرم نیست

زحمت زنگم نمیده

فقط مادرم و شوهرم

طفلی خیلی اذیت شدن

دیروز رفتم دکتر گفت عفونتم گرفتی و برای دیابت فرستاد دکتر دیگه...

دیگه شوهرم انقدر حرص خورده

استرسهای روحی خودمم یه طرف

من خیلی قوی بودم

انقدر که همه میگفتن مثل مردا میمونی

ولی الان با کوچیکترین حرفی میپاچم

این روزها میگذره وقتی بهشون فکر کنی فقط افسوس میخوری چقدر به خودت و بچه فشار اوردی  میدونی چرا ...

کلا سه ماهه خونه مادرمم

دعا و قرآن زیاد میخونم

منتها کتاب حوصله ام نمیکشه از بس خوندم

حالا بگم مامانم بافتنی یادم بده ببافم

میدونی من صبح که بیدار میشم تا تکونای فسقلی رو حس نکنم اروم نمیشم

چون خوابم سنگینه همش استرس دارم که تو خواب به شکم بخوابم

با این که دورم پر بالشه

ولی میدونم رو به آسمون خیلی میخوابم تو خواب..

کلا سه ماهه خونه مادرمم دعا و قرآن زیاد میخونم منتها کتاب حوصله ام نمیکشه از بس خوندم حالا بگم ما ...

بدنت تو خواب اگه بهش فشار بیاد بیدارت میکنه نگران نباش  بافتنی بباف براش ذهنت اروم میشه ایشالا سلامت به دنیا میاد نکرانش نباش فیلم دیدن هم گزینه خوبیه بشین سریال های دنباله دار ببین 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋