2777
2789
عنوان

کم شدن لگد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی لگد هم نزنه مهم نیست؟؟؟؟ لعنت به نت که توهم جنین مرده رو انداخته تو سرم

اصلا به چرت و پرتای نت گوش نده.نرو بخون...سعی کن از تجربیات دیگران استفاده کنی

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

یعنی لگد هم نزنه مهم نیست؟؟؟؟ لعنت به نت که توهم جنین مرده رو انداخته تو سرم

عزیزم وقتی نگرانشی باهاش حرف بزن شکمتو ناز کن ضربه بزن بهت واکنش نشون میده 

افکار منفی رو دور کن حساسیتت قابل درکه ولی اینجوری ندونسته داری به بچتم استرس وارد میکنی میدونی که هر چی شما حس کنی اونم حس میکنه لذت ببر از بارداریت اینقدر مطالب چرت نخون بچتم بسپار به خدا خودش نگهدارشه ایشالا و سلامت بغلش میکنی نگران نباش استرس به هیچ وجه خوب نیست هر وقتم نکران بودی مایعش یه چک کردن ضربان قلبشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزدلم تکون های بچه از هفته ۲۷ به بعد دقیق تره ولیکن همین که تو کل صبح تا شب چندتاضربه بزنه مهمه&n ...

من توی لگنم یه دردایی حس میکنم.مخصوصا شبا...یه درد خاصیه تا حالا تجربه نکردم. طبیعیه؟ شمام اینجورین؟

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

قبلا حرف میزدم جواب میداد الان نه....

شما که قند داری چکاپ هات باید نزدیک بهم باشه و بیشتر باید مراقب باشی به خوردنت در این حد باید مراقب باشی اصل کاری رو بسپار دست خدا اونه که همه کارست 

اینکه قبلا جواب میداد حالا نه دلیل نمیشه خدایی نکرده علت خاصی داشته باشه تنبل شده 😁بزرگتر شده ماشالا دیگه گول نمیخوره جواب بده ناز میکنه برا مامانش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
آخ که هروقت بچه حرکتاش خوبه و لگد میزنه مام حالمون باش خوب میشه و سرحال میشیم...انرژی میده لامصب

اره واقعا شیرین ترین لگدیه که تو زندگیم خوردم

خدا عزیزای دلمون رو برامون نگه داره