2777
2789

من واقعا نمیدونم چی بگم

می فهمم چقدر دلت‌گرفته و ناراحتی

اما زندگی حیفه غصه بخوری اونم بخاطر یه جاری بیشعور بخاطر آدم هایی که درک ندارند

جاری ات نیومده ادب و شخصیت خودش رو نشون داده

تو همیشه خوب و مودب و اصیل باش و خودت رو حفظ کن بذار هر کی هر چی میخواد بگه،اما خدمت الکی هم به کسی نکن احترام بذار و معمولی باش چیزی هم نگو

تو قوی و محکم هستی

از بالا به همه چیز نگاه کن تا ببینی چقدر همه چی پیش چشمت کوچیک میشه

فکرت رو مشغول خودت و زندگی ات کن و برای پیشرفتت برنامه بذار  و محل کسی هم نده. فوقش هم یه رفت و آمده اگه به برنامه هات خورد برو خلاصه جوری نشه که اذیت شی... حق داری شوهرت هم درکت نکرده، اما تو حق داری، ولی دیگه بهش فکر نکن اگه باهات همکاری نمیکنه دیگه اینو قبول کن و به زندگی مشترکتون فکر کن ببین اگه زندگی تون خوبه دو تایی با هم و نکات مثبت شوهرت بیش از منفی هاست ،پس دیگه ارزش نداره بخاطر آدمهای بی شخصیت اوقات تلخی درست بشه بین تون،فکرت رو مشغول هر کسی نکن ذهنت جای هر کسی نیست جای هر فکری نیست مواظبش باش❣

روح مادر عزیزت هم شاد💚💚💚،تو هنوز زنده ای مادرت هم شادی و خوشی تو رو میخواد همیشه‌ پس قوی باش بخند و به فکر زندگی ات باش

برات آرزوی آرامش دارم امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر دلم گرفتست حس خیلی تنهایی میکنم کاشکی الان مامانم پیشم بوددد 😭حس میکنم خیلی بی ارزشممم دیروز ...

عزیزم خدا انشاالله به دلت آرامش بده

روح مامانتم شاد کنه

داغ پدر و مادر واقعا کمر شکنه😔😔😔😔

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
انقدر دلم گرفتست حس خیلی تنهایی میکنم کاشکی الان مامانم پیشم بوددد 😭حس میکنم خیلی بی ارزشممم دیروز ...

این نوع برخوردخیلی بهتر جواب میده ابجی گلم خدا رحمت کنه مامان عزیزت را حتما اگر اون زنده بود ارامش بیشتری داشتی.

سلام مامانم تازه فوت کرده ...چند ماهی میشه ...ولی متاسفانه از اونجایی که با جاریم خوب نیستممم تو مرا ...

سلام 

خدا رحمت کنه روحش قرین رحمت حق باشه .

شما حق داری ناراحت بشی چون ادم از اشنا بیشتر توقع داره تا غریب که در این گونه مواقع کنارش باشند .اما 

در این دنیا که اینقدر بی ارزشه باید سعی ککنیم کدورتها زیاد دوام پیدا نکنه . رفتن یا نرفتنتون تصمیم شخصیه و کسی نمیتونه بگه برو یا نه . اما همسرتون نمیتونه نره .اتفاقا با این کارش اونها رو شرمنده میکنه ( البته اگر فکری باشه و طرف سبک سنگین بکنه اتفاقات رو ) . ناراحتی خوب نیست و دوامش هرچه کمتر بهتر برای خودتون و بچه هاتون بهتره . 

بنظرم حق با شماست اینکه میگید گذشت کن برو مراسم جاریت بنظرم همیشه هم گذشت راه چاره نیست رفتار همسرتون خیلی بد و توهین امیز بوده ولی الان چاره ایی ندارید یا سفت و محکم مدتی رو عقیده خودتون وایسید و دفاع کنید یا کوتاه بیاید.مادر که به ادم نزدیکتر تا پدربزرگ که دوبرابر مادرتون سن داشتن

خدایا به همه دل خوش و تن سالم عطا فرما
سلام  خدا رحمت کنه روحش قرین رحمت حق باشه . شما حق داری ناراحت بشی چون ادم از اشنا بیشتر توقع ...

ادمی نیستن که بفهمن من قبلنا خیلی کوتاه اومدم اینم شانس منه