2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامانم تازه فوت کرده ...چند ماهی میشه ...ولی متاسفانه از اونجایی که با جاریم خوب نیستممم تو مراسم های مامانم شرکت نکردن فقط ی روز شام غریبان اومدن ...و رفتن گفتن ما رفتیم آیدا مترو تحویل نگرفت....

حتی ی سال قبل مامانممم خواهر زادم فوت کرد که اینا باز نیومدنننن

خلاصه هر وقت به شوهرم میگه خیلی به منو مامانم بی احترامی کردن شوهرررم میگفت الان وقت این حرفها نیست 

الان پدر بزرگ جاریم فوت کرده به شوهرم گفتم۷ نه من میرم نه توووو تا بدونن بی احترامی یعنی چی....

ولی دیروز که به شوهرم زنگ زدم دیدم گفت داره میره مراسم ختم بهم گفت خیلی زشته از این حرفهااااا....

خیلی بهم برخورده 

ی اخلاق بدی هم که شوهرم داره همیشه جلو میوفته اگه گناه کارم باشه باز اون قهر میکنه از دیشب اخم کرده ....از این ناراحتممم شوهرررم ذره ای به من خدنوادم احترام نذاشت 😔

الان شماها جایی من بودین چیکار میکردین

اگر درتاپیک تون نمی تونیددرد دل کنیددرخصوصی مطرح کنید.

سلام مامانم تازه فوت کرده ...چند ماهی میشه ...ولی متاسفانه از اونجایی که با جاریم خوب نیستممم تو مراسم های مامانم شرکت نکردن فقط ی روز شام غریبان اومدن ...و رفتن گفتن ما رفتیم آیدا مترو تحویل نگرفت....

حتی ی سال قبل مامانممم خواهر زادم فوت کرد که اینا باز نیومدنننن

خلاصه هر وقت به شوهرم میگه خیلی به منو مامانم بی احترامی کردن شوهرررم میگفت الان وقت این حرفها نیست 

الان پدر بزرگ جاریم فوت کرده به شوهرم گفتم۷ نه من میرم نه توووو تا بدونن بی احترامی یعنی چی....

ولی دیروز که به شوهرم زنگ زدم دیدم گفت داره میره مراسم ختم بهم گفت خیلی زشته از این حرفهااااا....

خیلی بهم برخورده 

ی اخلاق بدی هم که شوهرم داره همیشه جلو میوفته اگه گناه کارم باشه باز اون قهر میکنه از دیشب اخم کرده ....از این ناراحتممم شوهرررم ذره ای به من خدنوادم احترام نذاشت 😔

الان شماها جایی من بودین چیکار میکردین

سلام مامانم تازه فوت کرده ...چند ماهی میشه ...ولی متاسفانه از اونجایی که با جاریم خوب نیستممم تو مرا ...

به نظرم اگه اونا بدن تو نباید عین اونا باشی اونا نیومد درست ولی تو برو نشون بده که احترام میت رو نگه داشتی و اومدی

خب عزیزم بهتره گذشت کنی چون با این حرف ها دلتنگی بیشتر شده واختلا ف بین شما شوهرتون ایجاد میشه وبه زندگی خودتون اسیب می زنه پس زندگی خودتون را سراین مسائل به قهر وناراحتی ودلخوری نکشانید.

بهتر شما با زبان خوش با شوهرتون حرف بزنیدوبگیداگر میشه منو از امدن به جلسه معاف کنیدولی اگر اصرار کردن ودیدی نیامدن شما باعث ناراحتی خواهدشددرجلسه اونا شرکت کن تا حرف وحدیث ها تموم بشه.

به نظرم اگه اونا بدن تو نباید عین اونا باشی اونا نیومد درست ولی تو برو نشون بده که احترام میت رو نگه ...

چند باری این جاریم خود به خود قهر کرده من رفتم خونش باهاش اشتی کردم ولی دیگه بدجوری به غرورم بر خورده بدجور 

خب عزیزم بهتره گذشت کنی چون با این حرف ها دلتنگی بیشتر شده واختلا ف بین شما شوهرتون ایجاد میشه وبه ز ...

آخه تا کی خیلی کوتاه اومدم چند باری این برادر شوهرم خود به خود قهر کرده من رفتم باز خونش ولی دیگه خسته شدم تا کی خودمو کوچیک کنم؟ ولی اصلا این کار شوهررررم بدحوررر بهم برخورده 

آخه تا کی خیلی کوتاه اومدم چند باری این برادر شوهرم خود به خود قهر کرده من رفتم باز خونش ولی دیگه خس ...

خب عزیزم این شوهرشماست که بایدبا اونا برخوردکنه والا اگر اون در این راه همکاری نکنی نه تنها به نتیجه ای نخواهی رسیدبلکه خودت بیشتر اذیت خواهی شد بهتره بی خیالش بشی وهرغلطی خواستن اونا بکنند شما در یه حد سلام وعلیک باشون داشته باش ونیازی نیست براشون ان ارتباط صمیمی را بگذاری که یک طرفه از شما باشه تا زمانی که خودشوهرت خودش بفهمه وهوش بیاد.

خب عزیزم این شوهرشماست که بایدبا اونا برخوردکنه والا اگر اون در این راه همکاری نکنی نه تنها به نتیجه ...

انقدر دلم گرفتست حس خیلی تنهایی میکنم کاشکی الان مامانم پیشم بوددد 😭حس میکنم خیلی بی ارزشممم دیروز به شوهرررم گفتم به روح مامانم اگه بری خونه داداشست و زن داداشتم دبگه ناراحت نمیشم دیگه هیچی واسم مهم نیست از این به بعد راحت باش