2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

1917 بازدید | 112 پست

سلام بچه ها من دیروز رفتم سونو انومالی توی سونو بهم گفتن نی نی پسره البته قبلش خودم حس میکردم و همه دور و بیامم بهم گفتن ک قراره بچه ت پسر بشه و اینا...بگذریم خلاصه ک همین ک فهمیدم جنسیتش چیه خوشحال شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه ایشالله دودولش برات بچرخه😅

وای خدا خیرت بده چقدر خندیدم😂😂😂😂😂😂😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

با دوستام رفته بودم سونو اونا هم خوشحالی کردن ولی خیلی برام ذوق نکردن راستش خیلی معمولی خوشحالی کردیم و برگشتم خونه برا شوهرم تنهایی جشن سوپرایز گرفتم و شوهرم خداییش خیلی ذوق کرد دستش درد نکنه بعد ازون رفتیم خونه مامانم اینا اونجا بهشون گفتم بچه م پسره همه تبریک گفتن ولی مامانم اخرش گفت اگر دختر میشد بهتر بودا حالا ولی انشاله سالم باشه خیلی دلم شکست