2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش به خاطر زنشه دیشب خونه داییم بود بعد زنش سوالای بی ربط میپرسید چرا شوهرت اوردت چرا پسرت نیووردت ...

وا چه فضول

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

حالا لطفا نیاین از رابطه خوبتون بابرادراتون تعریف کنین😏استارتر ناراحته دلداریش بدین

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
وای مگه میشه  من جون میدم واسه داداشام  انشالله آشتی میکنن زمان میخواد

ایشالا درست شه مادرم با دایی خوب بوده ولی زنش همیشه یه مشکلی درست میکرد باور کنید مادرم از اون خواهر شوهرای بدجنس نیست اصلا هم کاری باهاشون نداره خیلی کم هم میره خونشون دیشب بعد دو ماه که رفت زن دایی کلی حرف بی ربط گفته نازاحتش کرده

ایشالا درست شه مادرم با دایی خوب بوده ولی زنش همیشه یه مشکلی درست میکرد باور کنید مادرم از اون خواهر ...

امروز م دیگه زنگ زد دایی بش گفت ما با هم نمیسازیم تو رو بخیر و مارو به سلامت همیشه زنت مارو نمیخواست 

وای مگه میشه  من جون میدم واسه داداشام  انشالله آشتی میکنن زمان میخواد

عزیزم یه وقتایی اصلا نمیشه آشتی کرد زنداداش من خیلی ما رو اذیت کرده از همه از لحاظ الانم یه موضوعی که به من مربوط میشه و ما نمیخواستیم کسی بفهمه رو رفته تو فامیل پخش کرده بنظرت من میتونم ببخشم؟ تازه داداشمم گردن نگرفته میگه زن من نگفته اشتباه میکنید در صورتی ما اصلا به کسی تو فامیل نگفتیم و یکی از فامیلا یه حرفی زد که ما مطمئن شدیم که کار زنداداشمه

امروز م دیگه زنگ زد دایی بش گفت ما با هم نمیسازیم تو رو بخیر و مارو به سلامت همیشه زنت مارو نمیخواست ...

آخی عزیزم 

واقعا براش سخت بوده 

ولی ارتباط تلفنیشو حفظ کنه با برادرش 

ولی فعلا رابطه حضوری نباشه و به داییت بگه به زنش بگه دست از زخم زبون برداره 

امان از زبون بد

آخی عزیزم  واقعا براش سخت بوده  ولی ارتباط تلفنیشو حفظ کنه با برادرش  ولی فعلا راب ...

نمیشه کاریش کرد آخه یه حرف از این یه حرف از اون یه خورده ماجرا پیچیده تر شد پای گوشی فقط گذر زمان میتونه حلش کنه بزار یه سال بگذره شاید مامان رو راضی کردم بریم خونشون فقط برا آشتی بعدش دیگه نریم 

میدونم  درست میگی  واقعا بعضی وقتا نمیشه

اره عزیزم خدا نصیب هیچکس نکنه زمونه ی بدی شده یه کاری میکنن که مجبور به قطع ارتباط شیم