2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

136 بازدید | 14 پست

ترازم رو حساب کردم تقریبا میشه 6500 آیا میشه با این تراز پرستاری یا مامایی یا اتاق عمل آزاد قبول شد . و این که من متاهلم اگه یه شهر دور قبول بشم میتونم انتقالی بگیرم بیام شهر خودمون.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله انشالله میتونی بری دوست من  انتقالی هم میتونی بگیری 

البته اگر ترازت از هفت هزاربالاتر بود خیالت دیگه راحت بود

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چجوری اخه ترازتون حساب کردید اصلا نمیتونین محاسبه کنید چون بستگی داره ب درصدای بقیه و نفرات برتر

با استفاده از تخمین تراز هیوا . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
بله انشالله میتونی بری دوست من  انتقالی هم میتونی بگیری  البته اگر ترازت از هفت هزاربالات ...

آره عزیزم بخاطر همین ناراحتم . چند سال پیش با تراز 6200مامایی تبریز قبول شدم فقط بخاطر هزینه ش نتونستم برم . امیدوارم اشتباه کرده باشم و ترازم 7000 بشه برام دعا کن .

این تخمین کاملاحدسیه طبق سالای پیشه ولی امسال فرق داره

امیدوارم امسال بالاتر و بهتر بشه ترازها .

آره عزیزم بخاطر همین ناراحتم . چند سال پیش با تراز 6200مامایی تبریز قبول شدم فقط بخاطر هزینه ش نتونس ...

خدا کمک کنه همون که میخوای پیش بیاد☺

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
تازمانی ک رتبه نیاد کلا ب چیزی فک نکن... ولی مامایی ازاد راحته قبولیش

بخدا از روز کنکور به این ور یه خواب راحت ندارم کاشکی اصلا درصدام رو حساب نمیکردم که اینجوری تا اومدن جوابش غصه بخورم و همش گریه کنم .

بخدا از روز کنکور به این ور یه خواب راحت ندارم کاشکی اصلا درصدام رو حساب نمیکردم که اینجوری تا اومدن ...

دوست عزیز رتبت چند شده تو کنکور

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
دوست عزیز رتبت چند شده تو کنکور

رتبه حساب نکردم یعنی هنوز جواب کنکور نیومده اما با نرم افزار حساب کردم ترازم شده 6500   

بله انشالله میتونی بری دوست من  انتقالی هم میتونی بگیری  البته اگر ترازت از هفت هزاربالات ...

عزیزم میدونی ،، میتونم همون اول سال انتقالی بگیرم یا باید یه ترم رو بگذرونم بعد انتقالی بگیدم .

عزیزم میدونی ،، میتونم همون اول سال انتقالی بگیرم یا باید یه ترم رو بگذرونم بعد انتقالی بگیدم .

میتونی ترم اول بگیری ولی راستش یکم دوندگی داره 

منتهی از پارسال بخشنامه اومده و انتقالی کاملا برای همه به شهر محل زندگیشون به شرط موجود بودن رشته در دانشگاه مقصد قانونیه 

میتونی ترم اول بگیری ولی راستش یکم دوندگی داره  منتهی از پارسال بخشنامه اومده و انتقالی کاملا ...

ممنونم گلم .