2777
2789
عنوان

التماس دعا

72 بازدید | 13 پست

سلام به همه دوستهای گل نی نی سایت

من  یه حاجت بزرگ دارم خیلی ارتباطم رو با خدا قوی کردم و ازش خواستم تا حاجتم رو بده خیلی امیدوارم که مشکلم حل بشه ای کاش میتونستم در موردش اینجا بنویسم اما واقعا قابل گفتن نیست فقط خودم میدونم و خدای مهربون اینجا تاپیک زدم تا اگر منو قابل میدونید برای حل مشکلم هر کی دوست داشت و تمایل قلبی داشت دعا کنه یا یه صلوات یا آیه الکرسی هر چی که تمایل داشتید دلم خیلی گرفته اون قدر ناراحتم که حد نداره تاپیک زدم تا ازتون خواهش کنم اگه دوست داشتید و قابل دانستید برام دعا کنید خدا به زودی حاجتم رو بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم لطفا برای نی نی دارشدن ی خانم دعا کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

اگه قابل باشم برای حاجتتون آیت الکرسی خوندم لطفا برای نی نی دارشدن ی خانم دعا کنین

خیلی در حقم  لطف کردی ممنون عزیز دلم چشم منم برای حاجت شما آیه الکرسی می خونم و صلوات 

خیلی در حقم در لطف کردی ممنون عزیز دلم چشم منم برای حاجت شما آیه الکرسی می خونم و صلوات 

چشم و تنتون سلامت ممنونم‌ از لطفتون بازم برای حاجتتون  آیت الکرسی می خونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

قربونت برم خیلی این روزها سخته برام محبتت رو فراموش نمیکنم

خانمی پاینده وتندرست باشین خداوند مهربان کمکتون کنند و درهای رحمتشون روتون بازتر الهی آمین

حنا جون دو آیه آخر سوره شوری رو یازده مرتبه بخون برای حاجتت خوبه منم برای حاجت شما امروز قول میدم بخونم 

خواهش میکنم خیلی برام دعا کن خیلی غمگینم دعای خوبت حالم رو بهتر کرد مرسی

2790
2778
2791
2779
2792