2777
2789

قلیه ماهی

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خود ماکاروتی بهتره

شوهرم و دخترم اصلا نمیخورن دخترم دوسالش از ماکارونی خیلی بدش میاد برعکس بقیه بچه ها

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
بهنظرتون مرغ خوابونده بودم واسه كباب اضافه اومده سرخش كنم بد نميشه؟

اتفاقا خوشمره میشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
ساعت  هفت صبح قورمه سبزی بار گذاشتم😋

نی نی که پیشت بود رفت خونشون؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
فکر نمیکنم سنت خیلی کم باشه  خودت پاشو واسه خودت یه چیز دیگه بپز

۱۸ سالمه 

نه بابا مامانم بدش میاد مثلا خودش قرمه سبزی درس کنه من ی چیز دیگ بخورم آشپزیمم خوب نیس ی بار ماکارونی درست کردم خواهرم مصموم شد بیمارستان بستری شد بابام نصف شب دل درد گرف 😂😂

باقیمانده غذای دیشب.. تازه با دخترم دوتایی باید بخوریم😁

بده دخترت بخوره خودت املت بزن😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

احتمالا ماکارانی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم