2777
2789
عنوان

وای دارم میمیرم

200 بازدید | 14 پست

رفلاکس معده داشتم دکتر بهم پنتاپرازول و دمپریدون داد،وقتی میخوردم تپش قلب میگرفتم به توصیه یکی از دوستام قرصا قطع کردم شربت آنتی رفلاکس دو نوبت خوردم که خوب بود از ظهری سوزش سر دلم هزار برابر شده که نتونستم دوز بعدی دارو هم بخورم دو بار هم ببخشید بالا آوردم الانم از سوزش و معده درد و حالت تهوع دارم میمیرم بگید چکار کنم خوب بشم حالم خیلی بده

ا ن دوستی که توصیه کرد دکتر بود؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترشی جات    اصلا نخور   سعی کن گوشت قرمز هم کم بخوری .متاسفانه   مادربزرگم  ۲۰سال   شربت و قرص معده میخورد    ما تغریبا ارثی داریم این معده درد رو ‌‌.چند سال من خیلی گوشت و ترشی کم  میخورم گوش شیطون کر  حالم   عالی   نیاز به قرص ندارم

خدایا من بدم و تو انقدر دوستم داری. اگر خوب بودم چه میکردی برایم. دوستت دارم در همه حال

فعلا پونه دم کن با نبات یا آبنبات  بخور تا درد و تهوع خوب بشه 

اون داروها که دکتر داد رو بخور مخصوصا پنتوپرازول عالیه 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
ا ن دوستی که توصیه کرد دکتر بود؟

من خودم پرستارم دوستمم پرستاره،دارو خوب بود از دیشب که میخوردم امشب هنوز وقت دارو نشده بود حالم اینجور شد که نتونستم بخورم،دارو از داروخونه تزریقی میدونم چی بگیرم ولی نمیتونم تا داروخونه یا بیمارستان این موقع شب برم،یه چی باشه تو خونه داشته باشیم بخورم خوب بشم،دارو ها گیاهی تو خونه یه چیزایی داریم ولی نمیدونم چی خوبه

من خودم پرستارم دوستمم پرستاره،دارو خوب بود از دیشب که میخوردم امشب هنوز وقت دارو نشده بود حالم اینج ...

ولی دوستم یه چی بگما الان یه هفته هست کل خانواده ما نوبتی درگیر یه حالت اینجوری شدیم انگار ویروس باشه از کوچیک تا بزرگمون اول یه تهوع ساده بعد گلاب به روت چها پنج بار بالااوردن بعد یه روز کسلی و بیحالی لعد خوب میشی 

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
کاش امشب تموم بشه،از سوزش معده دارم میمیرم

تاصبح خیلی اذیتت میکنه من پریشب چنان اسید معده ام بالا زده بود که گلاب به روت خون بالا نیاوردم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
کسی ندارم تا درمونگاه و داروخونه ببرتم،مجبورم تا صبح درد بکشم

هرچی هم بخوری فایده نداره دوبرابر میشه برمیگرده هرطور شده برو درمانگاه اذیت میشی کشیدم که میگم