2777
2789
عنوان

بچه هاتونا به چه روشی میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 86 پست
رو پا با بدبختی.. الآن که دوسال و نیمه‌ست زانو درد شدید گرفتم.. یه شب از ته دلم زار میزدم.. زانوم دا ...

من پسرم ۸سالشع الان رو پامه هنوز نخابیده😢😢😢

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..

من با اینکه یچم خیلی بد قلق بود

از همون اول عادت دادم کنارم رو تشکش بخوابه

اصلا به روی پا خوابوندن و بغل کردن و راه بردن عادتش ندادم

شیر میخورد

تا شیرش تموم شده بود اینم خوابش برده بود

چون اولش نوزاده کوچولوعه ادم خوشش میاد رو پا بزاره تو بغلش بگیره

اما ی کم ک بزرگتر بشن وزن بگیرن ادم بیچاره میشه

حالا که دوسالش گذشته از شیشه گرفتمش نمیدونم چطوری بخوابونمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم تا پیش دبستانی تو شیشع شیر میخورد😁😁😁

واقعا

همیشه

من بچم خیلی وابسته به شیشه بود

ی دفعه ای کامل هم شب هم روزو ازش گرفتم

هرجا میرفتم باید شیشه و شیر باخودم میبردم و یا اینکه مدام دیگه سرشیشه شو پاره میکرد باید میخریدم

بخاطر همین گرفتمش

اما الان اصلا خوابش داغون شده

نمیخوابه فقط بهانه میگیره

غذاخوردنشم داغون شده

میگم حالا شبا فقط بهش شیشه بدم بخوره

یسالودوماهشه درازکش بهش شیرمیدم تابخوابه،چن شبه تندتندبیدارمیشه واسه شیرینی چرا؟😒😒بریدم خواب ندارم شبا روزاهم نمیزاره بخوابم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

عزیزم بستگی داره من دخترم نمیخوابید تا دو ماهگی بعد دکتر تشخیص داد که رفلاکس پنهان داره که نمیتونه بخوابه بعد رانیتیدین داد گثل اب رو اتیش بود و خوابش درست شد بچم...

کلا زیر ۳ الی ۴ ماه مشکلات رفلاکس و دل درد و کلیک و نفخ بچه ها رو خیلی اذزت میکنه و نمیذاره بخوابن یا خواب راحت داشته باشن...

بعد از بر طرف کردن این مشکلات...

شب شیر بهش بده شکم که سیر بشه راحت میخوابه...

واقعا همیشه من بچم خیلی وابسته به شیشه بود ی دفعه ای کامل هم شب هم روزو ازش گرفتم هرجا میرفتم با ...

یه دفع چرا گرفتی؟؟؟میدونی چقد ضربه میخوره؟؟؟پاشو شیردرس کن بزار دهنش شبی یکی دوباربهش بده 

واقعا همیشه من بچم خیلی وابسته به شیشه بود ی دفعه ای کامل هم شب هم روزو ازش گرفتم هرجا میرفتم با ...

اره بده گناه داره معتادم یهو ترک نمیدن 😩😩😔😖😖😖

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..

کوچیکتر ک بود باید میزاشتمش تو آغوشی و آهنگ به کی پز میدی حوروش بند رو میزاشتم و ساعتها میچرخیدم تا بخوابه😐😐😐😐😐 الان 14 ماهشه و خیلی وقته ک عادتش دادم کنارش دراز بکشم شیرش بدم بخوابه رو پا و ... اصلا نمیخوابه 😐

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
رو پا با بدبختی.. الآن که دوسال و نیمه‌ست زانو درد شدید گرفتم.. یه شب از ته دلم زار میزدم.. زانوم دا ...

عزیزدلم دیگه دوسال و نیم خیلیه برای رو پا خوابوند، چرا به خودت ظلم میکنی، یه آهنگ خواب براش بذار یا براش قصه بخون کنارش دراز بکش شاید یکی دوشب اذیت کنه ولی بالاخره عادت میکنه، مواظب سلامتیت باش دختر

دنیام=شوهرم+دخترم