2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست
واقعا بخدا من به هیچکدوم اعتماد ندارم  حالا میخوای چیکار کنی ولی باید بگی بهش یکم بیشتر مدرک ج ...

هر مدرکی هم بیارم بازم اون اینقدر تو این چیزا زرنگه که یه جوری خودشو بی گناه جلوه بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه دروعایی ببین مطمئن بشو بعد ازدواج کن خودتو حیف نکنی

ازدواج کردم دیگه تو عقدم چند ماه دیگه عروسیمه ولی هردفعه یه چیزی جدید میفهمم مثلا فهمیدم قبلا زن صیغه ای داشته حتی شمارشم هنوز دارم با عکسش

شاید یه پسره اخه خودم دیده بودم براداداشمم پیش اومد  پسرای عمه ام با اکانت فیک دختر مردارو سرکار میزارن که ش ا ر ژ بتیغن ازشون 

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓
ازدواج کردم دیگه تو عقدم چند ماه دیگه عروسیمه ولی هردفعه یه چیزی جدید میفهمم مثلا فهمیدم قبلا زن صیغ ...

اووووخ باور میکنی قلبم تیر کشید

ازدواج کردم دیگه تو عقدم چند ماه دیگه عروسیمه ولی هردفعه یه چیزی جدید میفهمم مثلا فهمیدم قبلا زن صیغ ...

واای خب عقد باشی طلاق بگیر واقعا میخوای یه عمر با این آدم زندگی کنی واقعااااااا؟

آرامش
نه من قبلا هم این عکسو دیده بودم اسمشم دقیقا یادمه

جدی میگی ؟کجا عکسو دیده بودی ؟چون گفتی شمارش برات آشنا نیست به این دلیل گفتم 

من موندم اونایی که اهل خیانتو دوس دختر بازین کرم دارن چرا زن میگیرن خب برن به کثافت کاریشون برسن

چون دیگ پدر مادری بالا سرشون نیست که گیر بده، زنه رو هم میپیچونن راااحت. زن رو شوهر سلطه نداره چون خرجی ذهنده ی خونه مرده. اینجوری هم مرده پیش فامیل پاک جلوه میکنه، هم با خیال آسوده ب کاراش میرسه

من نمیگم طلاق بگیر

میگم اول یکم اوپن مایند باش

زیاد بهش گیر نده که ازت بترسه و دست و پاشو گم کنه

بعد مجبور شه دروغ بگه

مث یه ادم بالغ بشین باهاش بحرف، بگو عزیزم من همچین چیزی دیدم و ناراحتم کرده. میشع برام توضیح بدی؟

نه اینکه یهو از کوره در بری و بگی این چیه؟هااان؟ این چیهههه؟؟؟

خلاصه که یکم مهربون تر باش

بعدش عزیزم

طرفت ۹ سال ازت بزرگ تره، انتظار نداشته باش تا زمان ازدواج با کسی نبوده باشه. چه مرد چه زن، همه نیاز عاطفی دارن.

الان مهم اینه با تو ازدواج کرده. رابطه های قبلی اگر معنی دار بود به ازدواج میرسید.

در ضمن

یکی ممکنه خیلی زیبا باشه ولی طینت زشتی داشته باشه و خراب بازی در بیاره، به چهره اهمیت نده.

مهم ترین قسمت اینه که تو بلاک لیسته.

اگر از این به بعد رابطع ای باشه خطرناکه.

نکته آخرم بگم و از منبر بیام پایین 😁

عزیز جان اگر تحمل و گذشت نداری و میبینی تا اخر عمر میخوای به روش بیاری و همش میپیچوندت

نمیتونی زندگی کنی

باید جدا شی

خودت و اونو بدبخت نکن.

دنیال یع زندگی جدید باش با یکی که شناخت بیشتری نسبت بهش داری.