2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سرترالین و الپرازولام

منم دکتر بهم زاناکس و سیتالوپرام داد الان فقط زاناکس استفاده میکنم البته حدود۵ماه میشه ولی سیتالوپرام خیلی بدتر اضطراب وبیقراری آورد برام دوباره گفت تحمل کن تابهش عادت کنی ولی میترسم

چن ساله اینطور میشین؟؟؟دقیقا منم وسط عروسی وشادی میفتم

قبلا سالی یک بار اونم وقتی خیییلی تحت فشار و ناراحتی بودم ..ولی تو سه سال اخیر به خاطر شرایط،زندگی پر از تنش شده بوود هر شب دیگه داشتم میمردم ..الان بعد یک سال مصرف دارو تقریبا بهترم

قبلا سالی یک بار اونم وقتی خیییلی تحت فشار و ناراحتی بودم ..ولی تو سه سال اخیر به خاطر شرایط،زندگی پ ...

هییی فرار میکردم ازین چیز

شوهر مدوست نداره دارو مصرف کنم ینی هردومون فرار میکنیم ازین مورد

هییی فرار میکردم ازین چیز شوهر مدوست نداره دارو مصرف کنم ینی هردومون فرار میکنیم ازین مورد

اگه سرچ کرده باشی در موردش باید بدونی حتمااا باید کنترلش کنی و خیلیا براحتی تونستن درمانش کنن.  البته کمک و همراهی خانواده شرط لازمه.  پس نتری فوقش با دوسال مصرف دارو خپب میشی