2777
2789
علایمش زیاد. تهوع  ..سر گیجه تپش قلب بسیار شدید ..سر شدن و گز کز دست و پا.  اضطراب و دلشور ...

حملات پاینک جز بیماری خطرناک اعصاب وروانن؟منم اینطورشدم چن بار ولی دکترنگف پانیک گف اضطراب واسترس وتپش قلب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حملات پاینک جز بیماری خطرناک اعصاب وروانن؟منم اینطورشدم چن بار ولی دکترنگف پانیک گف اضطراب واسترس وت ...

منم یه بار بدجور حالم بد شد زنگ زدیم اورژانس ..که بهم گفت بهتره کنترلش کنی ..چون اگه از کنترل خارج بسه مجبور میشی بستری بشی و شوک به مغزت بدن

چی میخوای بدونی؟؟؟حملهات چطورن ؟؟چه زمانی و تحت تاثیر چی بروز میکنه؟؟؟من چن ساله درگیرم 

آخه جالب اینجاست من امروزرفتم کلاس بازیگری وهیچ اضطرابی هم نداشتم ولی یکدفعه این علائم بهم دست داد😢😢😢خیلی حس بدیه

تپش قلب،تعریق،احساس خفگی،لرز،فکراینکه هیچوقت آروم نمیشم،سرگیجه ،مورمورشدن دستها وپاها

دکتر رفتی ؟؟سعی کن ببینی تو چه مواقعی اینطور میشی ..خودت از موقعیتش دور کن ...بینوابی ..ناراختی وخستگی تشدید میکنه علایمو

چند دقیقه طول میکشه؟

حملات نیمه شب که تو خواب دست میده و بیدار میشم چن دقیقه بیشتر نیست ..ولی دو بار بطور وحشتناک روز که خواب بودم و اتفاق افتاد چن ساعت طول کشید.  تا یه ماه هم عوارضش مثل ترس .ودلشوره و افسردگی و تپش قلب باهام بود

آخه جالب اینجاست من امروزرفتم کلاس بازیگری وهیچ اضطرابی هم نداشتم ولی یکدفعه این علائم بهم دست داد😢 ...

دکترم بمن گفت چون این یه اضطراب درونی هست.  امکان داره تو موقعیت خیلی خوب شاد مثلا وسط عروسی که کاملا حالت خوبه حمله بهت دست بده.  چون این اضطراب تو ضمیر ناخوداگاهت رخنه کرد ..