2777
2789
عنوان

🌈قانون جذب وتجربه 🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من شدییییدا دارم چون باورش کردم. اگه ب ارزوهام نرسیدم باورداشتم ک الان هنه چی داره جفت و جور میش ...

هرچی که بخای باید براش تلاش کنی و وقت بزاری تا اگههههه بهش برسی البته بیشتر منظورم از لحاظ مالیه. ولی تلاش نکنی فقط فکر کنز و جذبش کنی هیچ اتفاقی ننی افته برای همینه میگم بهش اعتقادی ندارم چون پراز پارادوکس و تناقضه این قانون

عجب روزگاری شده😳
هرچی که بخای باید براش تلاش کنی و وقت بزاری تا اگههههه بهش برسی البته بیشتر منظورم از لحاظ مالیه. ول ...

قانون جذب حرف اصلیش توکل بی چون وچرا وبیتردید به خداست ارتباطت باخدابیشترمیشه

🩷🩷

یه کار خیلی باحال دیگم ک یاد گرفتم اینه که دیدین تو موقعیتهای خیلی پر استرس تپش قلب میگیرین نمیدونین ...

تو ازدواجم موثره آیا؟  

میشه به نیت ازدواج مجددم صلوات بفرستید و برای عاقبت بخیریم دعا کنید.  
مرسی.میای گروه تل؟

بله عزیزم بدم نمیاد دوستدارم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
روش ابداعیتونو لطف میکنی بگی ،مکالمه زبانو میگم ،مرسی😋

عزیزم یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم و تو سی درس اموزش میدم تو تاپیکام کاملا توضیح دادم عزیزم دوست داشتی بخون. درخواستمو قبول کن. بیشتر راهنماییت کنم. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

سلام بر شما 

من تازه شنیدم شما در زبان انگلیسی چه استاد ماهری  هستید 

باعث افتخاره با شما دوست بشم 

اومدم دعوتتون کنم به پیج آموزش رایگان انگلیسیم تا کمکم کنید😊

البته به پیج هاتون سر زدم با اجازتون بچه هایی که تو پیج هاتون گفته بودن میخوان انگلیسی یاد بگیرن رو دعوت کردم بیان به تاپیک انگلیسیم شاید از من حقیر هم یه چیزایی یاد بگیرن 

امیدوارم ناراحت نشید قطعا شما استاد ما هستید

کوچیک شما راحیل😊

سلام بر شما  من تازه شنیدم شما در زبان انگلیسی چه استاد ماهری  هستید  باع ...

زنده باشی عزیزم چشم ان شالله وقت کنم حتما میام 

ایرادی نداره عزیزم بچه ها هرجا ک احساس کنند یادگیری بهتری دارند میتونن باشن. 

شماهم خیلی کار قشنگی کردین ک این پیج رو راه انداختین . موفق باشین عزیزم 🌺

زنده باشی عزیزم چشم ان شالله وقت کنم حتما میام  ایرادی نداره عزیزم بچه ها هرجا ک احساس کنند یا ...

سلام بر شما باعث افتخاره😊

لطف دارید

خوشحالم که ناراحت نشدید😊

واقعا استادید

ما منتظر شما توی کلاس هامون هستیم

مزاحمتون نمیشم دیگه

فعلا بدرود.

سلام عزیزم من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.از قانون جذب واسه کنکور هم میشن استفاده کرد؟من راستش کنکوری ام و تا الان هیچی نخوندم و تازه میخوام شروع کنم و احتماله قبولیم واسه امسال خیلی کمه.حالا بنظرتون تصور کنم ک امسال قبول شدم؟ یا کلا فقط تصور کنم ک رشته ی مدنظرمو قبول شدم و دیگه ب زمانش فک نکنم؟

چون وقتی ب امسال فک میکنم ناخودآگاه انرژیم منفی میشه و استرس میگیرم چون میدونم احتمالش کمه.

خلاصه نمیدونم زمان تعیین بکنم یا نه.حتی واسه سال بعد!

چون کلا اسمه زمان میاد وسط ،استرس میگیرم و میگم نکنه تا اون موقع نشه وو..