من چندتا کار میکنم و از این قانون استفاده میکنم تو زندگیم. . بد نیست شماهم بدونین و انجام بدین.
درضمن اگر شماهم تجربیاتی دارید بگید ممنون🌹
حدود 13 سال پیش ک فیلم راز... secret... رو دیدم ب فکرم زد ک منم استفاده کنم و ب طرز باورنکردنی تاثیراتشو دیدم.
من دوتا کار میکنم
❤️یکی اینکه ارزوهامو ک دست یافتنی و منطقی هستند( مثلا از خدا نمیخام دوتا بال بهم بده😁) رو روی کاغذ دونه دونه مینویسم ب طوری ک انگار بهشون رسیدم و از خدا بابت داشتنشون تشکر میکنم.
مثلا اون موقع ها میگقتم خدایا ممنونم ازاینکه کمکم کردیو من تو رشته ی دلخواهم تو دانشگاه مورد علاقم قبول شدم و..... من اون موقع دانشگاه نمیرفتم ولی دقیقا چیزی ک میخواستمو بهش رسیدم.
اتفاقهایی ک مینوشتم دونه دونه همشون. واقعی میشدن کوتاه مدت یا طولانی مدت ولی 90 درصدشون اتفاق میفتن. بعضیاشونو ک اصلا یادم میرفت بعدا ک میرفتم میخوندم دوباره نامه هامو...میدیدم وااااییی اینوکه خییلی وقته بهش رسیدم.
❤️کار دیگه ای ک میکنم اینه که توگوشیم بافتوشاپ خودمو تو هرموقعیتی ک دوستدارم و منطقیه و قابل رسیدنه میذارم یا هرچیزی ک دلم میخواد داشته باشم رو با فتوشاپ کنار خودم یا تو دستای خودم میذارمش. اسمشم گذاشتم جعبه ی ارزوها.
باورتون نمیشه ک اونم 90 درصدش واقعی شده. اگه خیییلی بلند پروازی کنید و ارزوهاتون بزرگ باشن ممکنه تا چند سال اینده بهش برسید ولی قطعا و حتما میرسید حالا یا خودش یا مشابهش. من تجربشو داشتم.
فقط قانونش اینه ک از صمیم قلب باور داشته باشید ک خداکمکتون میکنه و بهشون میرسید . همه چی تو دنیا دست ب دست هم میدن تاتورو ب ارزوهات برسونن.
ادامشو الان مینویسم👇👇👇👇