2777
2789
عنوان

باردارا بیاین باهم دردودل کنیم

121 بازدید | 23 پست

سلام مامانیای خوشگل من ۲۲ سالمه نی نی اولمه و ۷هفتمه.

راستش خیلی ناخواسته شد چون سنم بنظرم کم بود واسه مامان شدن ولی خب خداجون هدیه داده بعد خانوادم همش میگن پسر پسر چیکارکنم خیلی استرسش دارم و دوس دارم پسر باشه به قول معروف دهنشون بسته شه.

حالتم رو میگم حدس بزنین دختره یا پسر: ترشی دوس دارم از مرغ بدم میاد شیرینی میلی ندارم بهش ولی مثلا زولبیا و بامیه و پیراشکی دوس دارم دیگه صبح ها خیلی دلم غذا نمیکشه و شکمم پیچ میخوره و خیلی نفخ معده دارم 

حالت تهوع داری؟

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینایی ک گفتی کلا ربطی ندارن ب بچه پسر یا دختر،بچه پسر بخای اقدام باید فردای تخمک گذاری باشه اون تاریخی ک اقدام داشتی رو ب یاد بیار

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

همه حالت هاي من مثه پسر بود اما ني ني دختره خودتو با اين چيزا سرگرم نكن فقط سونو اونم١٦هفته ب بعد

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام تبریک میگم،منم مثل شما بودم با تهوع شدید بچه ام دختر،خداروشکر خودم دختر دوست داشتم، دعا کن سالم باشه هرچی دوست داری بهت بده نه اونی که مردم میگن،به منم میگفتن پسر بچه ات،فقط سونو معلوم میکنه

به این چیزا نیستا من تهوع ندارم  اصلا بچمم پسره شیرینی هم نمیخورم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

منم هفته هشتم بارداری هستم. چه دختر چه پسر خدا کنه سالم باشن و دوران بارداری رو به خوبی پشت سر بزارید. الکی استرس این جور چیزای پیش پا افتاده رو نگرید الان فقط به فکر سلامتی خودتون باشید. تا سونو نرید جنسیت مشخص نمیشه اینکه از روی نحوه تمایل به غذا خوردن بخواید جنسیت حدس بزنید نمیشه همش الکیه و خرافات.

نمیدونم دقیق دوهفته بعداز پریودم بود 

احتمال خیلی زیاد پسرهههه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
اره صبح ها و شب ها 

عزیزم پسر خواستی بت میگم چیکارکنی ولی اگه انجامش بدی وازته قلبت باشم بعدشم سن منو ببین منکه کوچیک ترم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم