2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 60 پست
نه گلم فردا میرم امروز مهمونی بودم نشد 

مثل اینکه من از ت  بیشتر ذوق دارم🤗🤗🤗🤗🤗

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل اینکه من از ت  بیشتر ذوق دارم🤗🤗🤗🤗🤗

اره امروز خونه مادر شوهرم دعوت بودیم ژهر زنگ زد مجبور سدم برم‌اونجا میخاستم اونا نفهمند فعلا برا همین گفتم فردا برم بهتره تو عزیزمی عشقم

همه چی درست میشه 
عشقم مادر شدم

عززززررییرززممم وای خدا روشکرررر

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

حسم میگفت مثبته  🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

ممنون عزیز دلم انشالله برا همه منتظرا

مشکلت چیبود گلم ناباروری بی علت بود درسته  ...شوهرت که مشکلی نداشت

مشکلت چیبود گلم ناباروری بی علت بود درسته  ...شوهرت که مشکلی نداشت

نه عزیزم اره بی علت و این که من تنبلی تخمدان هم داشتم و یه کم خمیدگی لوله همین

همه چی درست میشه 
از کجا میگید خیلی کم رنگه اخه

سلام گلم میشه بی بی چک منو هم ببینید منم روز 16 ای یو ای هستم و چهار روز مونده به موعدم .. امروز زدم یه هاله کمرنگ افتاده ولی هیج امیدی ندارم 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام گلم میشه بی بی چک منو هم ببینید منم روز 16 ای یو ای هستم و چهار روز مونده به موعدم .. امروز زدم ...

وای گلم تبریک بارداری من هم اول همینطوری بود

همه چی درست میشه 
وای گلم تبریک بارداری من هم اول همینطوری بود

توروخدا یعنی جای امیدواری هست ؟  دارم میمیرم از ناراحتی ..

اخه مدیکور قبلا هم هاله انداخته و باردار نبودم 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
توروخدا یعنی جای امیدواری هست ؟  دارم میمیرم از ناراحتی .. اخه مدیکور قبلا هم هاله انداخته و ب ...

گلم کی هاله انداخت اگه هفده هجده روز از ای یو ای گذشته مثبته منم همین طوری بود و باردار بودم ولی متاسفانه سقط شد

همه چی درست میشه