2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 60 پست
میشه راهنماییم کنی بعد یه سال باردار نشدن میری واسه این؟ یا اول عکس رنگی 

من گلم عکس رنگی چهار سال پیش انداختم که یه کم لولم خمیدگی داشت دکتر اولسم گفت بیا ای وی اف محلش نگذاشتم بعد درمان قرص تا افتاد به بیماری پدرم و فوتشون ولش کردم دوباره سه چهار ماه رفتم متفورمین با پودر انفولیک بود اسمش به گمونم خوروم مرتب رازیانه دکتر برام ای یو ای نوشت انجام دادم  بار اولمه هزینش تو بیمارستان دولتی کم شد من خصوصی میرفتم خیلی به فکر پول بودند خوشم نیمد کلینک دکتر احمدی کلانتری راهی که باید اخر کار میرفتم اول راه نشونم دادم و خیلی در هم بر هم بود از این بیمارستان دولتی خانم دکارم خیلی بیشتر راضی بودم

همه چی درست میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رنگش قرمزه حتمااااا حامله ای برات خوشحال شدم منم بعد نه سال خدا بچه هامو بهم بخشید.انشالله تا آخرش ب ...

الهی خدا بچه های نازنینت را حفظ کنه گلم ممنون خوشحالم کردی

همه چی درست میشه 
اخییی عزیزم قربووونت برم من.ایشالا ک حامله ای برو ازمایش بده.خبرشوبهمون بده

ممنون عزیز انشالله که خستم خودم که امیدم زیاده ولی علائم پرسودی خیلی دارم

همه چی درست میشه 
ممنون عزیز انشالله که خستم خودم که امیدم زیاده ولی علائم پرسودی خیلی دارم

علایم بارداری و پریودی عین همه ،ایشالا ک حامله ای،واس منم دعاکن اینماه حامله شم عزیزم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
علایم بارداری و پریودی عین همه ،ایشالا ک حامله ای،واس منم دعاکن اینماه حامله شم عزیزم

انشالله گلم به حق اقا امام رضا  میشی از ته دل برات دعا میکنم‌

همه چی درست میشه 
انشالله گلم به حق اقا امام رضا  میشی از ته دل برات دعا میکنم‌

برکه جونی ازمایش دادی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

دوستان گرامی اگر میخواید انگلیسی بخصوص بخش مکالمه رو به صورت رایگان و مجازی در نی نی سایت یاد بگیرید کافیه به پیج توی امضای من سر بزنید

ضرر نداره 😊

دوستاتونم تگ کنید

ممنونم از استارتر