2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم .. 😔😔😔😔😔

200 بازدید | 23 پست

سلام ..

به از شش ماه نامزدی و چهار ماه عقد با کلی التماس مادرمو راضی کردم که با همسرم بریم تا یه مسافرت کوچولو یعنی صبح بریم و شب برگردیم البته تو یه شهر دیگه که ۴ ساعت از شهر ما دوره ..

همسرم بلیط گرفته الان دقیقه ۹۰ همشون میگن زشته تو خجالت نمیکشی ما از این رسما نداریم دختری تو عقد بره با پسر تنها .. در صورتی که خدا شاهده بعد از کلی دوتایی میخواستیم بریم تا یه امامزاده و بعدشم یکم خرید کنیم و برگردیم😔

حالم خیلی گرفتس .. خیلی ناراحتم خیلی

همه اینا به کنار

اجازه نمیدن دو دقیقه تنها باشیم .. خیلی غصم گرفته فقط اشکام داره میاد ..

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

میگذره عزیزم

انشاءالله میری خونه خودت

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا. من تو عقد میومدم خونه مجردی شوهرم ی شهر دیگ همشم عیدا و تعطیلات باهم میرفتیم مسافرت. دوران عقده ک ادم دغدغش کمتره میشه مسافرت ربت بعد عروسی ک ادم انقد قرض و بدهی داره نمیشه ک 

اگر بلیط گرفتی برو

با رفتنون کمک میکنید که این رسم های آزار دهنده کنار گذاشته بشن

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
اگر بلیط گرفتی برو با رفتنون کمک میکنید که این رسم های آزار دهنده کنار گذاشته بشن

گفتم کنسلش کنه😔 اینقدر بهم حرف زدن که دل رفتن ندارم دیگه

آخ که چقد سر این رسمای مسخره منم اذیت شدم تو دوران عقد 😣 دوران عقدم بدترین دوران زندگیم بود.😥تنها راهش هم اینه که زودتر ازدواج کنی بری سر خونه زندگی خودت...

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞
گفتم کنسلش کنه😔 اینقدر بهم حرف زدن که دل رفتن ندارم دیگه

درکت میکنم 

ولی بهتره کوتاه نیای،وقتی خانواده شما قبول کردن که ازدواح کنی باید بپذیرن که شما زن و شوهرید و این چیزها حق طبیعی شماست...

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

از یه بزرکتر بخواه باهاشون حرف بزنه

خاله ای عمه ای

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

نمیفهمم، ادم اگه شوهرشو تو دوران عقدم نتونه درست بیینه و بشناسه پس کی وقتشه؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
آخ که چقد سر این رسمای مسخره منم اذیت شدم تو دوران عقد 😣 دوران عقدم بدترین دوران زندگیم بود.😥تنها ...

دعام کن ‌.. هنوز کلی راه نرفته داریم دستمونم خالی

درکت میکنم  ولی بهتره کوتاه نیای،وقتی خانواده شما قبول کردن که ازدواح کنی باید بپذیرن که شما ز ...

درک ندارن چیکارشون کنم ؟

اصلا منطق ندارن حرف حرف خودشونه 

حتی پدر و مادرمم زندگی درستی ندارن همش جنگ و دعوا دلیلشم همین اخلاقاشونه

دعام کن زودتر برم تو خونه خودم راحت شم