hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 عنوان مامانا بیاین 50 بازدید | 4 پست دخترم سه سالشهغذاشو خوب نمیخوره اذیت میکنه منم اعصابم نمیکشه همش حرص میخورم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی 1398/04/24 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام_خانوومی عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 24523 مامان من یه دلقک بازیایی در میاره و یه چرت و پرتایی داستان میبافه تا بخوره الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 مامان من یه دلقک بازیایی در میاره و یه چرت و پرتایی داستان میبافه تا بخوره منم بهش میدمولی آرزو موند به دلم یه بار خودش بیاد بگه گشنمه خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی
مامان_پسرباهوش عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 6510 پسر من سه سال و ده ماهشه الان ناهارشو آوردم بدم بخورم دیدم دهنشو محکم بسته فرار میکنه که من نمیخورم منم گفتم باشه نخور ، غذاشو ریختم تو قابلمه سرِ جاش.بالاخره که گشنه ش میشه!!!!!
hamsaramtajsaram مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3387 پسر من سه سال و ده ماهشه الان ناهارشو آوردم بدم بخورم دیدم دهنشو محکم بسته فرار میکنه که من ن ... وای دقیقا درکت میکنمدختر من میدید دارم غذا درست میکنم گفت مامان من غذا نمیخورم گفته باشم خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی