2777
2789
عنوان

وام ازدواج🤦‍♀️🤦‍♀️

80 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها چقدر طول میکشه تا وام ازدواج رو بدن؟؟؟؟شما از کدوم بانک گرفتید چقد طول کشید و چندتا ضامن میخواست

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

کشاورزی گرفتم. ۱ هفته ای اومد ب حسابمون. ۲تامون با ی ضامن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کشاورزی گرفتم. ۱ هفته ای اومد ب حسابمون. ۲تامون با ی ضامن

وای چقدر خوب باید تو اون بانک حساب داشته باشیماز قبل؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر خوب باید تو اون بانک حساب داشته باشیماز قبل؟

من داشتم ،اما شوهرم همون موقع حساب باز کرد.البته اشنا داشتیم. وگرنه بودن کسایی ک ی سالم نوبت داشتن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من داشتم ،اما شوهرم همون موقع حساب باز کرد.البته اشنا داشتیم. وگرنه بودن کسایی ک ی سالم نوبت داشتن

وایییی نگو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️یک ساااال 

ضامن کارمند میخوان ؟

ما ضامنمون مادرم بود ک مبلغ زیادی سرمایش توو اون شعبه هست، کارمند نبود.