2777
2789
عنوان

دیــ😱ــدن مـ🐍ـار‌‌

160 بازدید | 20 پست

خانوما من خواب دیدم یه مار برادر زادمو از دستش نیش زده یه مار زرد رنگ بزرگ بود ولی کشته بودنش سرش لح شده بود منم یه تیغ پیدا کردم زود دستشو زخم کردم بریدم هی فشار میدادم که خونش بریزه بیرون زهر از دستش خارج بشه تو نت نگاه کردم چیزی پیدا نکردم کسی میدونه تعبیرش چی میتونه باشه؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستشو تیغ زدی خون دیدی؟

اره 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
منم خواب مار زیاد میدیدم  مار دشمنه  اگه مار مرده بود یعنی شما به دشمن پیروز میشید

اره  مار  لح شده بود

خب خداروشکر خون ببینی باطله منم باردارم هرشب خواب میبینم بچه سقط شده و خونریزی دارم ولی بچه ام خدارو ...

منم از اول بارداری همش خوابای وحشتناک میبینم یروز خواب خوب ندیدم همش جسد همش خون میبینم 

راستش من هروقت خواب مار میبینم پول میاددستم.

مخصوصا مار سیاه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

برادر زاده تون مریض میشه، هر چیز زرد رنگ توی خواب نشان از بیماریه،ولی نجات پیدا میکنه آن شاءالله

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......