2777
2789
عنوان

خدایاااا😔

313 بازدید | 21 پست

خدایا این چه وضعشه ۲میلیارد ادم رو زمینه اونوقت یکیش سهم من نی😐 

هر چی فنچولو جلبکه ازدواج کردن اونوقت من که یه پام لب گوره هنو ازدواج نکردم😒

خب خدایا مگه من ازت چی خواستم که هیچ جوره بهم توجه نمیکنی؟

بابا منم ادمم دیگه بنده ی خودتم خب منم دریاب چی میشه مگه😒😏😭

به بقیه بنده هات خروار ها خروار نعمت میدی اونوقت منه بدبخت این حجم از بدبختیو مشکلاتو بی کسی و بی شوهری😐

اصن بیخود کردی منو به این دنیا اوردی حالا که ولم کردی یه گوشه به حال خودم😒

خب دیگه واقعاااا شورشو دراوردی پس وقته زندگی کردنه من کییی میرسه هوووم؟؟😤😞

پاسخ خدا:هیس ساکت داری زیادی حرف میزنی فلا برو یه گوشه بپوس تا ببینیم چی میشه

(بحشی از گفت و گوی من و پروردگار😐)

جمعیت زمین بیشتر از ۷ میلیارده ها

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

جوری با خدا حرف میزنی انگار با نوکرتی

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خدا رو درست بشناسیم اینطوری حرف نمیزنیم

هر چی به وقتش

حتما صلاح نبوده تا حالا

بوقتش

صبور باشید

صبر آدمی رو رشد میده

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

حالا چند سالتونه؟؟؟؟

الان میگی 24 !!!!!!!!!!  

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
خب من دعاهامو باید اپدیت کنم فک کنم😐😂

آره عقبی خیلی

😁😁😁

۲۰😐

برو بابا...بای

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

😯😯😯😯چقد بد با خدا صحبت ميكنى 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چقددددد طرز فكرت در مورد جواب خدا بچهگونست☹️☹️ چ ادبيات بدى

جمعيت دنيا ٨ ميليونه  همشونم خوشبخت نیستن خیلیا خییییلی مشکلات بزرگتر از ازدواج دارن 

بعید میدونم با این طرز فکر از سن ازدواجت گذشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز