سلام جنسیت نی نی تون چند هفتگی مشخص شد دقیق من هفته 11هستم حدس بزنین جنسیت نینیم چیه😍اوومم ویارم اصلا شدید نیست وقت در حد حالت تهوع اونم اول صبح ک قابل تحمله ترشی دوست دارم و جوش زدم با این ک من اصلا جوش نمیزنم بچه قبلیم دخمله و با عرض معذرت عرقم بوی گند میده یعنی یه ساعت از حمومم بگذره بو گند میگیرم با این ک اصلا عرقم بو نمیداد نمیدونم این ربطی داره یا نه خخخ
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
آخه از بالای ضد نفر اینو پرسیدم که اولین هوسشون کوبیده بوده و پسر شده😊😊😊
سالم باشه عزیزم هر چی هست با این ک خودمم دلم میخواد پسر باشه آخه دختر دارم فقط یه سوال دیگه نمیدونم الان برم مشخص میشه یا ن آحه اگ از تاریخی ک پریود شدم حساب کنم 12هفتم امروز تموم شده اما اگ از پاکیم حساب کنم 11هفته تموم شده نمیدونم چجوری حساب کنم 😞