2777
2789
آره فدات مثبت بود ولی خیلی میترسم بخوره تو ذوقم انشاءالله توهم بارداری فدات شم ناراحت نباش 

ای جاااااانم مبارکت باشه عزیزمممممم.انشاءالله که درسته و اصلا به دلت بد راه نده.فقط لطفا برا منم دعا کن عزیزم که منم نا امید نشم.قدمش برات خیر باشه و سالم باشه😍

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
ای جاااااانم مبارکت باشه عزیزمممممم.انشاءالله که درسته و اصلا به دلت بد راه نده.فقط لطفا برا منم دعا ...

چشم عزیزم انشاءالله توهم بارداری نگران نباش بیبی چک خطا هم داره منم برای همین میترسم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چشم عزیزم انشاءالله توهم بارداری نگران نباش بیبی چک خطا هم داره منم برای همین میترسم

خدا کنه.به خدا تا دیدم منفیه انقد حالم بد شد که نگو کلی هم گریه کردم ولی چه فایده😔خدا هم دوست نداره من مامان شم 😢

خدا کنه.به خدا تا دیدم منفیه انقد حالم بد شد که نگو کلی هم گریه کردم ولی چه فایده😔خدا هم دوست نداره ...

غصهذنخمر عزیزم ناامید نباش انشاءالله بارداری

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
غصهذنخمر عزیزم ناامید نباش انشاءالله بارداری

خدا کنه.😍