2777
2789
عنوان

طبقه اول یا دوم اپارتمان بگیریم؟؟

1713 بازدید | 29 پست

دوستان ما احتمالا اپارتمان پیش خرید کنیم بنظرتون کدوم طبقه بهتره؟؟ وبگید چرا

تعداد رای : 27
نظرسنجی
طبقه اول
4
14%
طبقه دوم
20
74%
اصلا پیش خرید خوب نیست
3
11%
خدایا بغلم کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش خرید نکن جان من ما الان ۱۱ماهه درگیرشیم یارو زده زیرش که پولتونو دو برابر کنین یا خونه بهتون نمیدیم تو این مملکت که قیمت سیب زمینی پیازش مشخص نیست پولتونو اینطوری دست کسی ندین واسه خونه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

طبقه دوم به نظرم بهتر باشه 

چون طبقه اول میری پای پنجره جلوت دیواره حیاطه ادم خفه میشه

ولی طبقه دوم رو به روت باز تره و از اون حالت خفگی درمیاد

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

طبقه دوم بهتره. اگر طبقه اول طبقه همکف باشه هم سر و صدای زیادی دارین و هم جک و جونور احتمالا خواهین داشت. اگر طبقه اول روی سر پارکینگ باشه، زمین خونتون بینهایت یخ میشه تو زمستونا و کلا خونتون یخه. ولی طبقه دوم هیچکدوم از این مشکلا رو نداره

پیش خرید کنی کی بهت تحویل میدن دقیقا؟طبقه اول راحت تر چونکه وسایلو راحت جا به جا میکنی برای اسباب کشی بعدشم اگه آپارتمان آسانسورش یه وقت به مشکل بر بخوره طبقه دوم بیشتر پله داره هی باید پله هارو بری بیای اما طبقه اول راحت تری

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

طبقه دو 

طبقه اول بخاطر زمستون سرد میشه خونه گرم کردنش سخته ولی دوم چون از بالا و پایین پوشیده است زمستون گرم تابستون هم آفتاب سقف نداره که گرم باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من باشم میگم طبقه اول چون از پله خسته شدم ....اما اگه آسانسور داشته باشه طبقه بالاتر باشه بهتره چون طبقه اول سروصدا زیاده و همه اهالی ساختمون از جلو درب خونه شما عبور میکنند ....ضمن اینکه مهمه بفرمایید کلا ساختمون چند طبقه هست و آیا آسانسور داره یا نه؟

پیش خرید نکن جان من ما الان ۱۱ماهه درگیرشیم یارو زده زیرش که پولتونو دو برابر کنین یا خونه بهتون نمی ...

درست میگید و پولمون به اپارتمان نوساز نمیرسه چاره نداریم

خدایا بغلم کن❤