به عمه شوهرم گفتم میاد شهرمون خرما و پودر شربت و..بیاره بعد پول ازمون نگرفت.. حالا میخوام ی چیزی بهش بدم ب عنوان تشکر.؟؟مثلا مربا اینا خوبه.ک تو راهم خراب نشه؟؟چی کمتر پیدا میشه و عزیزه اونجا؟؟
اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.