2777
2789
عنوان

دلم خیلی دردمیکنه

6557 بازدید | 22 پست

10روزه اقدام کردم دوروزه خیلی دلم درد میکنه درد پریود شدن رو دارم نمیدونم چم شده😢😢کسی اگه میخواد تیکه بندازه یا مسخره وار جوابمو بده خیلی ممنون میشم جواب نده چون بعضیا تو تاپیک قبلیم دلمو شکوندن دوست نداشتم تاپیک بزنم اگه مجبور نبودم نمیزدم اگه کسی میدونه بگه چیکارکنم؟

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا موعدت باید صبر کنی الان معلوم نمیکنه که بارداری یا نه چیزای قاعده آور نخور چیزای نشاسته دار بخور شاید برای لانه گزینی باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
شاید مبارک باشه    

نمیدونم بخدا گیجم اصلا دیشب حالم خوب نبود

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
شاید باردار شدی

تروخدا بگین چیکارکنم بعضی اوقات شدید میشه

سلام منم نزدیک ده روزه اقدام کردم،دلدردهای عجیب غریب دارم!!

شماهم اینجوری هستی کسی بهتون نگفته از چی میشه اگه میدونین بهم بگین مرسی

تا موعدت باید صبر کنی الان معلوم نمیکنه که بارداری یا نه چیزای قاعده آور نخور چیزای نشاسته دار بخور ...

من یکم شریت زعفران خوردم البته کم نبود ولی چون درست میکردم مجبور بودم

عفونت نداری چون عفونتم دل درد میاره

نمیدونم میدونی از روز اول اقدام ببخشید خیلی میخارونم خودمو نمیدونم چرا

ان شاءالله که مبارکه  برا منم دعا کنین اقوامم

فدات انشالله ک میشی