2777
2789

من دارم خیلیم راضیم 😂😂

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گودی کمردارم کمه البته تودوران دانشگاه مربی ورزش تشخیص داد کاری نکردم بابتش کمردرد هم ندارم فقط مربی میگفت درروز نرمش دولاشدن روانجام بدم

گاهی کمرم خسته میشه اگرخیلی بایستم پای سینک بابت ظرف شستن وغیره

کفش طبی بگیرید موثره منم میپوشم چون راحته

خواهرشوهرم داره، کمربند طبی میبنده

نمیدونم درمان داره یا نه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من دارم ی مدت رفتم باشگاه ورزشای مخصوص انجام دادم بهتر شد ولی کامل رفع نشد بعد زایمانم ایشالا دوباره ...

میشه یکی دو تا از ورزشاشو بهم بگی

انشالله در صحت سلامت فارغ بشی

من گودی کمردارم کمه البته تودوران دانشگاه مربی ورزش تشخیص داد کاری نکردم بابتش کمردرد هم ندارم فقط م ...

مشکلم اینجاست عزیزم... پارگی دیسگ ۴ و ۵ دارم تنگی نخاعی دارم و بابتش بسیار ناراحتم... تحت درمان هستم ولی افاقه نکرده بابت گودی کمر لعنتی خیلی اعصابم ریخته بهم

حرکت گربه (مثله گربه چاردست و پا شو گردنتو به جلو بکش دم کن و زمان باز دم سرتو ببر سمت سینت و با سن بده داخل و کمر بده بالا)

حرکت ایستاده کمری(پاهاتو شونه هاتو ب دیوار بچسبون بعد اروم اروم کمرتو به دیوار نزدیک کن .اگر اذیت شدی یکم پاهاتو از دیوار فاصله بده)

حرکت گهواره(پاهاتو به داخل شکمت جمع کن و با دست بگیر.مثله گهواره خودتو قل بده بالاو پایین)

این حرکات واقعا عالیه منم گودی کمر دارم خیلیم دوسش دارم چون لباسا خیلی قشنگ میشن تو تنم.ولی وقتی اذیت میکنه این ورزشترو میکنم و به حالت عادی برمیگردم

بعضیا با چال گونه پز میدن ما با گودی کمر   ولی سخته خداییش مخصوصا که باردارهم باشی

کاننت منو بخون بجز گهواره بقیشو برو تو کلاس یوگای بارداری هم همینارو به ادم تمرین میده عالیه👍