2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت چی گفت وقتی متوجه شدی ؟

قسم خورد نکردم و اینا اون بامن دشمنی داره تلگراممو هک کرده از این چرت پرتا ک من هیچوخت باور نمیکنم

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
قسم خورد نکردم و اینا اون بامن دشمنی داره تلگراممو هک کرده از این چرت پرتا ک من هیچوخت باور نمیکنم

چ دروغا تابلویی دقیقا شوهر منم دیوار حاشاش بلنده حتی جون بچمم قسم میخوره میگه انجام ندادم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
چ دروغا تابلویی دقیقا شوهر منم دیوار حاشاش بلنده حتی جون بچمم قسم میخوره میگه انجام ندادم

من هیچوخت نمیبخشمش 

هرچی از دهنم در اومد به دختره گفتم

خيلي اين حس بده كه اون طرف مقابل ديگه محلش نميزاره و شما هي ترس داشته باشيد و با اين فكر ادامه بديد

باهاش حرف بزنيد آخه مشكلش چيه دردش چيه

اون چی میگفت؟هیچ توضیحی نداشت؟

جز دروغ گفتن قسم الکی چی داره بگه..اونم دختره دید من خیلی عصبیم و از شوهر من چیزی بهش نمیماسه بیخالش شده وگرنه دوباره میرفت پی اون هرره

خيلي اين حس بده كه اون طرف مقابل ديگه محلش نميزاره و شما هي ترس داشته باشيد و با اين فكر ادامه بديد ...

درد ش اینه ک قبلا زن باز بود..من خیلی ساده ام خیلی بد باختم به زندگی

من21 همسرم33

دیشب توی یه تاپیکی مشابه تاپبک شما بودم ، دقیقا با این اوصاف دختر ۱۹ ساله و همسر ۳۲ ساله،گل من چرا این اختلاف سنی رو قبول کردی؟ اکثر مردان با زنان کوچکتر از خودشون ازدواج میکنن تا بهش اشراف داشته باشن و طرف نتونه از پسشون بر بیاد

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
دیشب توی یه تاپیکی مشابه تاپبک شما بودم ، دقیقا با این اوصاف دختر ۱۹ ساله و همسر ۳۲ ساله،گل من چرا ا ...

پسرخالمه فک کردم درست میشه