2777
2789
عنوان

پسر سیریش

422 بازدید | 10 پست

یه پسری یجوری شمارمو گیر اورده اوایلش باهاش چت میکردم ولی فهمیدم هیچی نیست شماره خودشو بلاک کردم که زنگ نزنه با شماره دوستش زنگ زد منم تازه از خواب بیدار  شده بودم از اونجایی که شماره دوستامو سیو نمیکنم فک کردم یکی از تو دوستامه جواب که دادم دیدم صداش زشتتتتت بعد فک کردم اشتباه گرفته وقتی گفت خوبی فهمیدم خود عنترشه شما چطور پسرای پولدار و خوشگل بهتون پیام میدن من خار دارم نه؟؟؟

زندگیم انتخاب هایم اشتباهاتم درس هایم هیچ کدام به تو مربوط نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر پولدار خوشگل زیاده تو دور دورا مخصوصا مهم اینه انسان باشه که خیلی نایابه 

پسر سیریشم اگه شخصیت داشته باشه مزاحم یه خانم نمیشه هر بار صداشو شنیدی هی بلاک کن 

پسرای خوشگلو پولدار تواین دوره زمونه خودشون مخ نمیزنن توباید مخشونو بزنی بس که خانومن ماشالله هزار ماشالله😂

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
وای من یه چشم چپ سیاه کچل  کلیم فحشش میدم صداشم مثل شمسی خانومه ۶ ساله ولم نمیکنه  :/

من یه افغانی مزاحم بود! زنگ میزد اهنگ میخوند! 😒😒😒

اخرش خطم رو خاموش کردم یه خط دیگه خریدم ولی بعد دوسال همونو روشن کردم. یه هفته بعدش زنگ زد! 

هر بارم بایه شماره ای زنگ میزد! 

یادش بخیر ماله 6 سال پیشه این مزاحم

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍