2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه امشب بوده که به این سرعت حامله نمیشی اینو من مجردم میدونم  

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
نه  دو سه هفته پیش بوده

علائم معمولا نزدیک پری خودش و نشون میده علائمشم شبیه پریوده ولی جلوگیری طبیعی خوب نیس چون ممکنه با پیشابم حامله بشی

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
ببخشید چیکارا کردی حامله شدی؟؟از نظر تغذیه وورزش اینا؟؟

سه ماه سالن رفتم فیتنس..

با کلومفین و امپول فوستیمون و hcg باردار شدم..

تغدیم کلا خوبه. ولی ماه اخری گ حامله شدم دکترم هم اینو فولیک داد هم ویتامین E هم ویتامین C

سه ماه سالن رفتم فیتنس.. با کلومفین و امپول فوستیمون و hcg باردار شدم.. تغدیم کلا خوبه. ولی ماه اخ ...

ممنون عزیزم.‌.ان شاءالله ک سالم بغلش بگیری😍😍

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم