2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز استراحت کردی درد داشت ؟نمونه ازت گرفت جوابش چی شد ؟ضخامتش مال چی بود ؟

دو روز استراحت کردم و بعدش رفتم سفر. البته توی سفرم استراحت میکردم. نه اصلا دردی حس نکردم. کلش هم ۲۰ دقیقه طول کشید. نمونه هم اکی بود و موردی نداشت. اره ضخامت رحم هم نرمال گزارش شد

دو روز استراحت کردم و بعدش رفتم سفر. البته توی سفرم استراحت میکردم. نه اصلا دردی حس نکردم. کلش هم ۲۰ ...

عزیزم هستید؟؟منم بعداز زایمان تا چهارماهونیمه خونریزی کردم رفتم دکتر مجسترول داد ۵۵روز خوردم ولی بهترنشدم و بدارشد دیروز کورتاژ تشخیصی کردم خیلی نگران جواب پاتالوژی هستم شمامشکلتون چی بود

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سلام عزیزم. جواب پاتولوژی من مشکلی نداشت

مال منم زده پولیپ. خیلی حالم بده الان شاید نزدیک ی ماه بشه از عملم دیر. ز رفتم ی دکتر دیگ گفت ضخامتت14

الان نمیشه کورتاژ کنم س ماه دیگ بیا خسته شدم این دکتراچرااینجورین

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

سلام عزیزم ضخامت شما چند بود؟من ۴ روز قبل پریود ۲۱ بود گفت زیاده و فیبروم داشتم هیستروسکوپی کردم الان خیلی نگران جواب پاتولوژیم

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋