2821
2789
عنوان

کمک شیر

295 بازدید | 19 پست

سلام مادران عزیز خواهش میکنم کمکم کنید و دوستان زیادی نظر بدین من پسرم تازه وارد سه ماه شده بخاطر شیرکم و بیقراری های زیاد پسرم شیرخشک کمکی در کل شبانه روز دویست سی سی بهش میدم اما باز سیر نمیشه و گریه میکنه و دستش رو میخوره میخواستم بدونم چه مقدار دیگه میتونم شیر خشک بدم که هم سیر بشه هم مشکلی پیدا نکنه ممنون از همه

عزیزم گناه داره اینقدر بده که سیر بشه البته اگر مثل من سرت نیاد که بچم داره سینه خودمو ول می کنه

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مشکل تورو دارم.شیرم خوبه ولی نوک نداره سینم.بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نه بهش شیر خشک میدم شیرمو میدوشم خلاصه دارم بسختی میگزرونم.از ی طرفم زندگیم رو هواس....

وای خدا چقد تحملم زیاده😔😔😢

عزیزم اندازه نداره من همون اول از دکترش پرسیدم گفت هر چه قدر که میخوره بهش بده اندازه مشخص نداره که حتما باید انقدر بخوره پسر من تو سه ماهگی 120 سی سی هر سه ساعت یک بار میخورد البته آخر شب که بهش میدادم دیگه تا ساعت 6 و 7 صبح برای شیر بیدار نمیشد

عزیزم با اجازت منم سوال بپرسم حالا که دوستان هستن خانما بچه من دو ماهشه شبا قبل از خواب فقط بهش شیر ...

هر چه قدر که میخوره بده بخوره پسر من دو ماهگی هر وعده 120 سی سی رو میخورد از 4 ماهگی هم 150 تایی میخورد و بعد 180 و 210 اگر روی قوطی شیر خشکش رو بخونی جدول میزان مصرف داره

من با سرنگ از کنار  سینه بهش میدادم. با میتونی شلنگ سرم بگیری وصل کنی کنار سینت یه سرشم بزاری ت ...

خوب چرا شیشه شیر با سری نچرال نمیگیری شیشه های نچرال اونت عالیه یخورده قیمتش بالاست ولی خیلی با کیفیته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز