غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 عنوان کدبانوها بیاین 208 بازدید | 23 پست سلام شبتون بخیرفرداشب میخام الویه درست کنم برای ۶ نفر(هرکدام دوساندویج)سیب و تخم مرغ و سینه مرغ و نخودفرنگی و خیارشور و سس این مواد هارو دارم.لطفا بگین از هرکدام چقدر استفاده کنم میخام خیلی عالی بشه ممنون از همگی هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم 1398/04/24 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 ❤ هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64649 6تا تخم مرغ 4تا سیب زمینی متوسط نصف سینه مرغ خیار شور و بقیهرمواد سلیقه ایه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
حدیث79 عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 108 مرغ زیاد خوشمزه میکنه مرغ رو حتما بایکم سیرو پیاز زردچوبه نمک و فلفل ابپز کناخرشم یکم از اب مرغ بریز تو الویه
خدایامرسی عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 20337 برای هر نفر۵/ ۱ تخم مرغ بزن ،یه سیب زمینی بزرگ،حداقل یه سینه ی مرغ بریز بیشتر بریزی چه بهتر خیار شور و سس هم انقدر بریر مزه ش خوب بشه عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه
بابینه عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 2154 والله موادش همش به نظرمن چشمیه...ولی چندنکته رعایت میکنم الویم خیلی خوب میشه من سیب زمینی روبخارپزمیکنم ویااینکه میذارم ابش کامل جمع شه وسیب زمینی داخلش حالت ابکی نداشته باشه خیارشورم نگینی خردمیکنم قاطی موادش میکنم مرغشم بازبااب کم وشعله کم میذارم خوب بپزه وموقع پخت کمی هم ابلیمومیریزم خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 مادرم سس مخصوص سالاد الویه خرید خیلی خوشمزس همسرم سس مایونز گرفته هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 6تا تخم مرغ 4تا سیب زمینی متوسط نصف سینه مرغ خیار شور و بقیهرمواد سلیقه ایه اگر مرغ بیشتر بکنم مزه بدی میگیره؟مثلا اگر تخم مرغ زیاد کنم طعمش خوب نمیشه هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 مرغ زیاد خوشمزه میکنه مرغ رو حتما بایکم سیرو پیاز زردچوبه نمک و فلفل ابپز کن اخرشم یکم از اب مرغ بر ... باشه عزیزم.ادویه هم بزنم ب مرغ بحز اصل کاری ها؟ هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64649 اگر مرغ بیشتر بکنم مزه بدی میگیره؟مثلا اگر تخم مرغ زیاد کنم طعمش خوب نمیشه پیمانه خودم رو گفتم ولی فکر نکنم بد بشه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 برای هر نفر۵/ ۱ تخم مرغ بزن ،یه سیب زمینی بزرگ،حداقل یه سینه ی مرغ بریز بیشتر بریزی چه بهتر &n ... ممنونم ۶ نفرن یعنی ۹ تا تخم مرغ؟؟ هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 والله موادش همش به نظرمن چشمیه...ولی چندنکته رعایت میکنم الویم خیلی خوب میشه من سیب زمینی روبخارپزمی ... سیب با اب بزارم بپزه بعد بزارم کامل ابش بخار بشه ابش ک تموم شد از گاز بردارم؟؟؟ هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
غزل۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 1366 پیمانه خودم رو گفتم ولی فکر نکنم بد بشه ممنونم هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
خدایامرسی عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 20337 ممنونم ۶ نفرن یعنی ۹ تا تخم مرغ؟؟ اره زیاد مهمنیست ،بستگی به مهمونات داره چقدر اشتها داشته باشن،شاید یه کم زیاد بشه ،ولی الویه هر چی تو یخچال بمونه بیشتر جا میفته ،وخورده میشه عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه