2789

به  منم  تو  انومالی  گفتن  جنین  دو تا  کیست  تو سرشه  من هفته ۲۵باز  سونو  دارم  نمیدونم  دکترم  و دکتر  سونو گرافی  گفتن  جذب میشه  یکی  از  فامیلامون  داشت جذب شد به شما  چی  گفتن توکل به خدا

به  منم  تو  انومالی  گفتن  جنین  دو تا  کیست  تو سرشه   ...

غربال هات چه طور بود؟؟؟سایزش چند بود؟؟؟

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غربال هات چه طور بود؟؟؟سایزش چند بود؟؟؟

دو  تا  غربالگریم  خوب  بود  اسماشونو  نمیدونم  دو بار  از خون  برا  غربالگری  دادم اکو  قلب  جنین  برام  داد  خوب  بود  و  سونو  مجدد  اول  مرداد  بایز برم  منم  خیلی  نگرانم.امیدوارم  از بین  رفته باشه

دو  تا  غربالگریم  خوب  بود  اسماشونو  نمیدونم  دو بار  از خ ...

سلفری یا امینو که نکردی؟؟؟سایزش چند بود؟؟؟اکو خوب بود؟؟؟

اول مرداد میشی هفته ۲۷.؟؟؟بین انومالی تا ۲۷نرفتی سونو؟؟؟من سه شنبه میشم ۲۶که میخوام برم سونو

اول  مرداد   ۲۶هفته و دو روز میشم  هفته  ۱۸دادم  سونو  ینی  انومالی  دیگه  ندادم  , انشالا  برا  شمام   رفع بشه  سه شنبه  ینی  پس فردا  بهم  خبر  بده  چی  شد  , سایزش  چند  بود  

اول  مرداد   ۲۶هفته و دو روز میشم  هفته  ۱۸دادم  سونو  ینی  انوما ...

من ۱۹هفته فهمیدم کیست داره.۲۳رفتم بزرگتر شده بود.الان ۲۶مجدد میخوام برم.یعنی سه شنبه.دارم روانی میشم.سیسمونی هم نخریدم

من ۱۹هفته فهمیدم کیست داره.۲۳رفتم بزرگتر شده بود.الان ۲۶مجدد میخوام برم.یعنی سه شنبه.دارم روانی میشم ...

سری اول سایزش ۴و ۷بود.....سری دوم شد ۹ و۸چون بزرگ شده بود نگرانم کرد