2777
2789
عنوان

همفکری میخام برای زدن سالن زیبایی

7981 بازدید | 33 پست

۲۰۰، ۲۵۰ سرمایه دارم میخام فقط مرکز ناخن و اپلاسیون باشه بنظرتون میشه با اینقدر پول؟؟

بعد خیلیا میگن که نمیصرفه هزینه هاش از درآمدش بیشتره بیاین نظر بدین خیلی دو دلممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینا نمیصرفه. بنظرم ناخن و فیشال و مراقبت از پوست بزار با قسمت رنگ مو و اکستنشن  

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

دویست میلیون خب سرمایه کمی نیست باید خیلی تحقیق کنی

بعد ناخن کاری ک میخوای بگیری هم خیلی مهمه ریسیکیه

اول اینکه باید خودش مشتری داشته باشه

دوم اینکه کارش قوی باشه من ی سالن رفتم پشیمون شدم دیگه برای ترمیم هم نرفتم حتی انقد کارش بد بود

اپیلاسیون هم مهمه ک حتما خودت بالا سرشون باشی

ادمای سالم باید بیاری

بعد فکر نکنم خیلی سرمایه بخواد

ی جا رو کرایه میکنی برای ناخن کار ی میز میگیری و شلف مابقیشو خودشون میارن تا جایی ک میدونم

حالا خودت ی هیتر هم میخری با چنتا لاک

برای اپیلاسیون هم ک چنتا تخت و پارتیشن بندی ی قسمت سالن

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.
سرمایه ات ک زیاده ی سالن بزرگ بگیر همه چی هم بیار

یکی از دوستام میگفت اگه همه جور خدمات بزار مدیریتش سخت میشه یهو جا میزنی..بعد نمیخام اول کار خیلی هزینه تجهیزات کنم میگم یکی یکی زیاد کنم بازم نمیدونم

ی دستگاه بخور هم بگیر با دوتا اسکراب و ماسک مثلا بشه پاکسازی

ابرو و اصلاحم ک خودت بلد باشی عالیه

رنگ و کوتاهی هم ی نفر رو بیار فقط ی چیزی براشینگ بعد از کوتاهی رو رایگان انجام بدی خیلیا مشتری میشن

البته اولش ک تازه میخوای شروع کنی دورت رو شلوغ نکن همش استخدام کنی خیلی از کارا رو خودت انجام بده کم کم گسترش بده

لطفا اگه مخاطبم شما نیستید ریپلای نکنید.