2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا

106 بازدید | 12 پست

خواهش میکنم برای خالم دعا کنید

سرطان مغز استخوان داره

5سال پیش پیوند شد جواب داد

دوباره یهو پهلوش درد گرفت رفت دکتر

مشخص شد ک سرطانش برگشته و الان خیلی حالش بده

توروخدا دعا کنید 😖

الان داره شیمی درمانی میشه و اگه دووم بیاره دوباره دو هفته دگ پیوند داره

حتی دگ توانایی راه رفتن نداره و حالش خیلی خرابه

ممنونم از دعاهاتون 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا کمکش کنه این دفعم خوب بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الهی به حق همین شبای عزیز شفا پیدا کنه

فقط بهش امید بدید که حالش خوب میشه

خدایا خودت حفظش کن😢😢😢

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
انشالله خدا شفا شون بده.میشه بپرسم کجای پهلوشون درد میگیره؟؟

سرطان مغز استخوانه

5سال پیش با درد ستون فقرات شروع شد

الان با درد استخونای قفسه سینه و پهلو کنار کلیه 

سرطان مغز استخوانه 5سال پیش با درد ستون فقرات شروع شد الان با درد استخونای قفسه سینه و پهلو کنار ک ...

انشالله که هر چه زودتر خوب بشن..یکی هست همش درد پهلو داره وهیچ دکتری نمیفهمه چشه همه چیزش هم خوب بوده برا همین پرسیدم

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖