2821
2789
عنوان

نظر پسرا چیه ؟

254 بازدید | 28 پست

بنظرتون نظر پسرا درباره دختری که خواستگار زیاد داشته چیه باخودشون میگن مشکل پسنده یا عیب میزارن روش دروغ چرا خودمو میگم 🙈

خدایا داده ونداده ات راشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خا فهمیدیم خواستگار داری

نمیدونم فک نمیکنم نطر خاصی داشته باشن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

من خودم راستش هروقت کسی بهم گفته فلانی خواستگار زیاد داره اولین چیزی که به ذهنم رسیده این بوده که لابد در خونشون به روی همه بازه!

نخورید منو نظرمو گفتم فقط!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
وا خب اگه عیبی داشت که زیاد خواستگار نداشت دیگه...بی خیال پسرا...انگار خودشون چین اه😤

خیلیا میدونن در اون حد نیستن اصن جلو نمیان.که خاستگاری کنن خیلیام راه نمیدن خب

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون