2777
2789
عنوان

اجاره خونه

325 بازدید | 25 پست

اگه خودت اجاره نشین باشی و کار دائم نداشته باشی و میانگین حقوقیت بین ۲ تا ۴ باشه در ماه(بعضی از ماه ها همینو هم نداشته باشی) بیمه نباشی قسط داشته باشی ولی خب با آبرو بتونی زندگیتو بچرخونی یعنی یه زندگی تقریبا نرمال ولی مجبور باشی از این ماه ماهی ۳۵۰ اجاره خونه مادرشوهرت رو بدی( بخشیش رو) به نظرتون خیلی سخته پرداختش؟؟؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه ک سخته اما نشدنی نیس 

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
اگه واقعا نیاز داشته باشن و دلت گنده باشه آره میشه 

دلم گنده شده نمیدونم انگار دهنم بسته شده کلا بی خیال همه چی شدم

اجاره خونه اگه بین کل بچه هایه مادر شوهرت تقسیم شده باشه هیچ مشکلی به وجود نمیاره براتون

سهم ما میشه ماهی ۳۵۰

اگ ندارن و کسی رو هم ندارن ک کمکشون کنه چ اشکال داره در عوضش خدا ب شما هم کمک میکنه بالاخره خانواده ی همسرتن هر چقدر خانواده ی خودت برات زحمت کشیدن و عزیزن خانواده ی همسرتون هم همینطور

مادره،اگه با رضایت بدین،مطمئن باشین ک خدا از ی جای بهتر براتون بیشترشو میرسونه.من ک ذوق میکنم شوهرم ...

البته برا کسی که قدرتو بدونه نه کسی که ۲ ماه پیش من و کشید به فحش و شبانه روز نفرینمون میکرد😕

من نمیدم نمیتونمم خودمم گول بزنم بگم میشه ومیتونم...بشه هم نمیدم...

وقتی میشه آدم توانشو داره باید به پدرو مادرش کمک کنه وقتی ناتوان هستن،زن یا شوهر آدمم نمیتونن تو این موضوع دخالت کنن تا وقتی به آسایششون لطمه وارد نشده