سلام من قبلا از زندگیم گفتم در حال طلاقم روزای سختی دارم صبح تا شب اشکمیریزم طلاق واسم سخته و دارم ی بار واسه همیشه اشتباهی ک کردمتموم میکنم
امروز زیر یه پست ک درباره خانم های مطلقه بود ی خانم نوشته بود مطلقه ها هرزن دنبال مردای زن دار و پول کندن از اونان خیلی دلم شکست چندساعت گریه میکردمکه تو جامعه ای هستم ک ی خانم اینجوری صحبت میکنه هیچکس کاخ ارروشو خراب نمیکنه و اسم طلاق رو خودش بیاره از قصد .. میخوام از تجربیاتتون بگین من الان چیکاز کنم درس بحونم کنکور بدم از پسش نمیدونم برمیام بعد ۴ سال از کنکورم و این زوحیم یا برم بدون ازمون درس بخونم کلا میشه راهنماییم کنین
چرا منتطرید که یکی خرجتون رو بده ؟؟ اولین گام موفقیت واسه این خانم استقلال مالی هست ..البته نه فقط ...
منم همینو گفتم گلم
با این که بابام خیلی پول داره حس خوبی ندارم ازش پول بگیرم
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من مهریم بخشیدم شما با حرفاتون حس سربار بودن ب من دادین درحالی که پدر من میگهمه زندگیش بچشه هرکس از ...
من چنین قصدی نداشتم عزیزم
فقط پرسیدم تا شاید بتونم خودمو قانع کنم
آخه من با اینکه مجردم حس سربار بودن دارم
مسخره ترش هم اینه که از ازدواج بدم میاد
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
عزیزم یه نگاه به آمار طلاق بنداز. دیگه عهد دقیانوس نیست که طلاق چیز عجیبی باشه. حالا یه نفر هم عقده شخصی داشته یا طرز تفکرش قدیمی بوده یه حرفی زده. شما نباید تحت تاثیر قرار بگیری. هر کی بگه بیشعوری خودشو نشون داده.
در ضمن من به شخصه به کسی نمیگم مطلقه. از نظر من شما مجرد هستی که قبلا یه ازدواج ناموفق داشتی.
منم دلم نمیحواد از پدرم پول بگیرم اما فعلا بخوام کنکور بدم نمیتونم کار کنم انقد حسای متناقض و بدی دا ...
مهریه ت رو بگیر
درسته عقد بودی ولی نصفش بهت تعلق می گیره
به خاطر حرف یه سری خاله خانباجی بی فرهنگ و بیسواد نشستی گریه کردی؟ بی خیال ...اختیار زندگیتو داری ا ...
چون شرایط خوبی ندارممن خیلی همسرم دوست دازم تو ۳ سال ب خودم ظلم کردم گذاشتم تحقیر شم با اعتیاد بددلی همه چی کنار اومدم و همچنان دوسش دازم همه تلاشمم واسه حفظ زندگی کردم ولی خب نشد الانم سختمه ما تو ی شهرستانیم میدونم خیلیا نظرشون عین همون خانمه و دلم میخواد محکم باشم نمیدونم باید چیکار کنم الان ...
عزیزم یه نگاه به آمار طلاق بنداز. دیگه عهد دقیانوس نیست که طلاق چیز عجیبی باشه. حالا یه نفر هم عقده ...
چقد خوبه همه آدما انقدر شعور داشته باشن این روزا انقد زخم زبون شنیدم فارغ از اینکه بدونن ی نفر از قصد زندگیش خراب نمیکنه حنما همه تلاشش کرده ادمایی مثل شما ک برچسب نمیزنین کم پیدا میشن