2777
2789
عنوان

مطلقه بودن..

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 43 پست

متاسفانه بعضی از زنای  مطلقه میرن دنبال هرزگی و همه ی زنای مطلقه رو خراب می کنن 

همین جا یه مطلقه تاپیک زده بود احکام صیغه رو می خواست 

اومده بود صیغه بشه هرزه خانوم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کارمند دادگستریم والا اصلا نمیبینم که اونایی که میان طلاق بگیرن ناراحت باشن ..گاهی بی نهایت بی تفاوتی میبینم ...طلاق سخته ..چون شما خودتو از یه رابطه عاطفی که قطعا ادیت هم شدی بیرون میکشی ..این خزعبلات هم میگن معلوم نیست که تو چه جایی و چه فرهنگی هستن پس توجه نکن ...هزار خانم موفق هستن که جدا شدن ..اون خانم هایی که این نطرات رو دارن فرافکنی میکنن و بس ..پس با قدرت ادامه بده 

عزززیزززززممممممم.... 

بالاخره اینجام یه بخش کوچیکی از جامعس و همه جور آدم توش هست،شما نباید بخاطر طرز فکر یه نفر خودتو داغون کنی که...

میدونم که خیلییی شرایط سختی داری،ولی باید خودت به خودت کمک کنی...

حتما حتما برای زندگیت تصمیمهای مهم و جدی بگیر...بهترین گزینش از نظر من درس و کنکوره...ورزش برو،کلاس هنری برو،خودتو از شر این افکار خلاص کن...کتاب بخون...حال خودتو خوب کن

شما سنی نداری که عزیزم،خاله من ۵۵ سالشه و امسال ارشد قبول شده

تو خیلی جوونی،ازش استفاده کن

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

میگم یه سوال حالا که مطلقه ای خرجتو کی میده ؟

خرجت که  دیگه به عهده بابات نیست روت میشه ازش پول بگیری ؟

من با این که مجردم حس خوبی به این قضیه ندارم خودم کار می کنم و خداروشکر راضیم 

ناراحت نشیا کلا واسم سواله چون خودم حس خوبی نسبت به این قضیه ندارم با این که بابام خیلی پول داره 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

میگم یه سوال حالا که مطلقه ای خرجتو کی میده ؟ خرجت که  دیگه به عهده بابات نیست روت میشه ازش پو ...

من تو عقد جداشدم خونه ی خودم نبودم با پدرمادرم زندگی میکنم‌ اگ بتونم در کنار درسم کار میکنم نتونم خب پدرمادرم خرجم میدن.... 

من تو عقد جداشدم خونه ی خودم نبودم با پدرمادرم زندگی میکنم‌ اگ بتونم در کنار درسم کار میکنم نتونم خب ...

مجرد که نیستی که 

به هر حال ازدواج کردی 

ببخشید حواسم نبود مهریه داری 

فکر کردم تو هم مثل مجردا باید بابات خرجتو بده 

اوضاع مالیت چطوره؟ اگه اوکی هست برو دنبال درس و ورزش و علایقت اگر نه که اولویت اولت اینه که از لحا ...

من که شغلی ندارم شوهرم خیای بد دل بود حتی نزاشت دانشگاه برم پدرم حمایتم میکنه گفته خرج تحصیلم میده مامانمم شاغله..

میگم یه سوال حالا که مطلقه ای خرجتو کی میده ؟ خرجت که  دیگه به عهده بابات نیست روت میشه ازش پو ...

چرا منتطرید که یکی خرجتون رو بده ؟؟

اولین گام موفقیت واسه این خانم استقلال مالی هست ..البته نه فقط واسه ایشون بلکه واسه همه ..اینکه مادرم پولداره یا پدرم ربطی به ما نداره ..پول داره واسه خودش داره ..هرکس هویت و شخصیت مستقلی داره و باید به تنهایی واسه زندکیش بجنگه ..تکیه برهیچکس نباید زد نه پدر و نه همسر و نه هیچکس 

مجرد که نیستی که  به هر حال ازدواج کردی  ببخشید حواسم نبود مهریه داری  فکر کردم تو ...

من مهریم بخشیدم شما با حرفاتون حس سربار بودن ب من دادین درحالی که پدر من میگ‌همه زندگیش بچشه هرکس ازدواج کنه جداشه باید بره جدا زندگی کنه خرجشو بده؟

به خاطر حرف یه سری خاله خانباجی بی فرهنگ و بیسواد نشستی گریه کردی؟

بی خیال ...اختیار زندگیتو داری اشتباه کردی و جسارتشو داری از اون اشتباه بیرون بیایی خیلیا چون شجاعتشو ندارن اراجیف میگن...برو دنبال پیشرفت

اجنبی که فقط روس و بریتانیا نیست.هر کسی که برای غارت ایران تفنگش را بر سر من و شما گرفته ،تا آزادی فراموشمان شود اجنبی است!